Prinses Arabella wil graag een broertje of zusje om mee te spelen. Wat zou het leukste zijn? Een broertje of een zusje? En is dat wel alti...

Prinses Arabella wordt grote zus

Prinses Arabella wil graag een broertje of zusje om mee te spelen. Wat zou het leukste zijn? Een broertje of een zusje? En is dat wel altijd zo leuk, grote zus zijn? Grote zus Kato leest dit grappige verhaal.

Kato en Prinses Arabella kenden elkaar al. In de klas van Kato hebben ze het boek 'Prinses Arabella is jarig'. En Kato werd, net zoals Prinses Arabella, nog niet zo heel lang geleden zelf grote zus. "Ze zei altijd dat ze liefst een zusje wou hebben, maar vanaf de geboorte van Mauro vindt ze een broertje toch zeker even goed!", zegt mama Cherris.

"'Prinses Arabella wordt grote zus' is een heel leuk boek om te lezen. Het is zeker heel leuk voor kindjes die zeuren om een broertje of zusje, want er staan wel leuke voorbeelden in van waarom het wel en niet leuk is om met meerdere kindjes in huis te zijn."


Prinses Arabella wil graag een broertje of zusje om mee te spelen. Wat zou het leukste zijn? Een zusje lijkt Arabella wel fijn. Tot ze het zusje van prins Mimoen ontmoet. Een broertje dan maar? De broertjes van prinses Ling zijn geen doetjes. Misschien moet Arabella een oudere zus vragen? Dan hebben mama en papa een verrassing. En wat voor één!!

"Het verhaal is op een vlotte manier geschreven en zo makkelijk voor te lezen en door de kinderen te begrijpen. De tekst staat in verschillende kleuren geprint, waaronder grote roze letters die Kato natuurlijk geweldig vond!"
"Er staan veel mooie tekeningen in met felle kleuren, die eigenlijk ook goed weergeven wat er in de tekst staat. Kleinere kinderen kunnen gewoon naar de prenten kijken en zo toch al goed begrijpen waar het boek juist over gaat."

"Kato vond het grappig dat de prinses in het boek vraagt of ze morgen een broertje of zusje kan krijgen. Ze heeft zelf een broertje en weet dus dat dit niet zomaar op 1 dagje kan :-)"


"Nu Kato al een beetje ouder is, is ze heel blij met een broertje omdat die liever met ander speelgoed speelt dan zij en dus tot hiertoe haar spullen niet afneemt en zij wel mee met zijn auto's kan spelen ;-)" Prinses Arabelle zal ongetwijfeld ook blij zijn met haar broertje of zusje!


Het boek verdient zeker een plaatsje in de boekenkast van Kato. "We hebben het boek ondertussen al 2 keer gelezen en we zullen het tussendoor zeker nog bovenhalen!"


PRINSES ARABELLA WORDT GROTE ZUS
Mylo Freeman
€ 14,50
http://www.eenhoorn.be/nl/prinses-arabella-wordt-grote-zus.html