Wat een tropisch weertje! Ook Hanne, Klaasje en Marthe zijn helemaal klaar voor de zomer, dankzij hun nieuwe zomersingle, Pina Colada, een a...

Pina Colada!

Wat een tropisch weertje! Ook Hanne, Klaasje en Marthe zijn helemaal klaar voor de zomer, dankzij hun nieuwe zomersingle, Pina Colada, een aanstekelijk en zonnig nummer. K3 én de zon zorgen voor een instant zomergevoel!

Pina Colada is de eerste single & clip van nieuwe CD die uitkomt op 17 november 2017.

Op 10 juli is het Pina Colada dag op Studio 100 TV: neem hier een kijkje achter de schermen van de Pina Colada-clip!Wat denk je van een tropisch tuinfeest bij jouw thuis? Eentje met Pina Colada, fruitsatés én K3! 

Wat heb je nodig?
Voor 1 groot glas K3 Pina Colada:
* 150 gr verse ananas in blokjes
* 100 ml kokosdrink
* 100 ml ananassap
* 2 el IJsboerke Icy light Vanille ijs

Voor de K3-ijsblokjes & fruitsaté:
* blauwe bessen
* frambozen
* stukjes ananas
Maak de K3-ijsblokjes:
Neem een ijsblokjesvorm en vul deze met water. Leg nu in elk vakje een stukje fruit: een blauwe bes, een framboos of een stukje ananas. Steek de ijsblokjesvorm in de diepvries en laat minimum 6 uur bevriezen.

Maak de fruitsaté:
Neem een houten satéstokje en steek er een blauwe bes, een framboos en een stukje ananas op, net zoals de kleuren van de K3 regenboog!

Maak de K3 Pina Colada:
Doe de stukjes ananas samen met de kokosdrink, het ananassap en het vanille-ijs in de blender en mix. Giet de Pina Colada in een groot glas, doe er drie K3 ijsblokjes in (één van elk) en steek er een fruitsaté in. Nu is je Pina Colada helemaal klaar! Genieten maar!

Bekijk ook dit handig filmpje op het K3 YouTube-kanaal!
Op zaterdag 29 en zondag 30 juli vinden in Plopsa Coo de K3 Pina Colada dagen plaats, met optreden van K3. Via studio100.com/K3 kan je tickets winnen voor deze super leuke dagen. Deelnemen kan door deze K3 Pina Colada kleurplaat in te sturen. Laat de zomer beginnen!


Meer weten?
http://studio100.com/be/nl/k3/home

Foto's?
Studio 100