Wat maakt een vakantie meer geslaagd dan een stralende glimlach op de gezichten van je kinderen? En de vakantie is helemaal geslaagd als ook...

Kinderen baas op vakantie!

Wat maakt een vakantie meer geslaagd dan een stralende glimlach op de gezichten van je kinderen? En de vakantie is helemaal geslaagd als ook de ouders zich nog eens helemaal kunnen laten gaan!  Dat lukt ongetwijfeld in de meest coole attractieparken van Europa. Een overzicht...


Spektakel op het hoogste niveau
Puy du Fou is een themapark waar je ondergedompeld wordt in een wervelend historisch epos. Laat je meeslepen tijdens de spectaculaire shows: gladiatoren strijden in een amfitheater zo groot als het collosseum, 210 adelaars, valken en andere vogels voeren een sierlijke dansact uit boven je hoofd  en drones zorgen samen met 2.400 acteurs voor een betoverend lichtspektakel op het grootste podium ter wereld van 23ha. !

Meer weten?
www.puydufou.com
Foto: Puy du Fou


Met de trein naar Disneyland® Parijs
Disneyland® Parijs viert haar 25e verjaardag. Een bezoek dit jaar is nog magischer als voorheen! Reis comfortabel per trein. Je komt aan in het station Marne-la-Vallée, op slechts 2 minuten wandelen van de parken. Via b-europe kan je naast je treintickets ook meteen toegangstickets voor Disneyland Park en Walt Disney Studios Park én hotelreservaties boeken. De tickets kan je van thuis uit printen.

Meer weten?
www.b-europe.com


Wakker worden in een zoo
Zoo de la Flèche in Vallée du Loir is niet zomaar een dierenpark. De 1500 dieren uit 5 continenten leven in hun natuurlijke omgeving. Van de Argentijnse pampa, de Australische bush tot de Russische taiga: een reis door de wereld in 1 dag! Het dierenplezier wordt nog intenser als je in de Safari Lodge slaapt. Midden in de zoo, in een luxe houten chalet, word je wakker met zicht op een ijs- of grizzlybeer, tijger, aapjes of wolven,  helemaal aangepast aan de natuurlijke habitat van de dieren.

Meer weten?
http://www.safari-lodge.fr
http://www.zoo-la-fleche.com 


Eendjes vissen met een graafmachine?
Een van de coolste pretparken is Diggerland in Kent. Je kan er racen met een echte bobcat of eendjes vissen met een heuse graafmachine. De draaimolen is vervangen door een grote graafmachine waarin je moet plaatsnemen in de laadbak. De kleinsten mogen zelf rondrijden in een landrover en iets grotere kinderen kruipen achter het stuur van een echte 4WD politie SUV wagen. Cool!

Meer weten?
http://www.diggerland.com