Na het succes van de Fidget Spinner arriveert nu ook de Fidget Cube in ons land. Daar waar de Spinner ontworpen werd om trucjes mee uit te...

Fidget Cube, jonge broertje de Spinner

Na het succes van de Fidget Spinner arriveert nu ook de Fidget Cube in ons land. Daar waar de Spinner ontworpen werd om trucjes mee uit te voeren, zijn er bij de Cube 6 zijden met verschillende Fidget-activiteiten om te ontdekken. De Fidget Cube is vanaf vandaag verkrijgbaar bij DreamLand, de speelspecialist van Colruyt Group.

Het effect van de Fidget Cube is net als bij de Fidget Spinner zeer herkenbaar: de kleine kubus doet je stress wegzakken, helpt het hoofd leeg te maken en scherpt de concentratie aan. Stéphanie De Bree, directeur DreamLand: “Het woord ‘fidget’ betekent letterlijk wriemelen in het Engels. Ergens mee bezig zijn, dus. Waar de Fidget Spinner je al draaiend bezighoudt, kan je met de Cube meerdere kanten op. De Fidget-hype is nog maar net begonnen, dus de kans is groot dat er de komende maanden nog meer Fidget-variaties zullen opduiken naast de Spinner en de Cube.


De Fidget Cube bestaat uit 6 zijden. Er zijn dus 6 verschillende manieren om je vingers te laten frutselen. We zetten ze even voor je op een rij.
* Klikken: erop los klikken met 5 knopjes. Het ene knopje klikt net dat tikje anders dan het andere, wat ieder knopje het indrukken waard maakt.
* Schakelen: als een variatie op het klikken zit er een klikschakelaar aan de kubus die je ongelimiteerd kan laten schakelen.
* Glijden: gamers herkennen misschien wel een kleine joystick aan één zijde van de Cube. Deze kan je alle kanten op glijden.
* Ademen: een kleine ovalen uitholling, gebaseerd op de zorgsteen, laat alle zorgen wegvloeien. Je komt dus een beetje op adem dankzij deze zijde.
* Rollen: kleine balletjes in de Cube kan je zoveel je maar wilt laten rollen.
* Draaien: een reeks wieltjes zorgen ervoor dat je eindeloos kan draaien aan deze kubus. Je kan de wieltjes een beetje vergelijken met een oude draaischijf van een telefoon.De Fidget Cube is vanaf vandaag verkrijgbaar bij DreamLand en op dreamland.be voor € 12,99 euro. 


Bekijk hier een demonstratie. 


Meer weten?
https://www.dreamland.be/e/nl/dl/fidget-toys

Foto's
Dreamland