Hang de ballonnen en slingers maar op en steek de kaarsjes aan. We vieren samen met nijntje feest want het wereldberoemde, witte konijntje w...

Feest mee met Nijntje

Hang de ballonnen en slingers maar op en steek de kaarsjes aan. We vieren samen met nijntje feest want het wereldberoemde, witte konijntje wordt nu woensdag namelijk alweer 62 jaar!


Wist je al dat nijntje haar eigen winkel heeft? De winkel van nijntje! Van boeken tot knuffels en van kleding tot servies. Voor ieder kind, groot of klein, vind je er wel iets. In de vrolijke winkel vind je de meest uitgebreide collectie van nijntje artikelen, de nieuwste producten en leuke aanbiedingen. En je vindt er exclusieve nijntje artikelen die nergens anders te koop zijn.

 
Het wisselende aanbod bestaat o.a. uit knuffels, (educatieve) boekjes, speelgoed voor baby’s en kids, geboorteslingers, kaarten, servies, haaraccessoires, verzorgingsproducten voor baby’s, tassen en baby- en kinderkleding. Bovendien kun je in de winkel ook terecht voor leuke spulletjes voor de baby- en kinderkamer. Je kijkt er je ogen uit! De winkel van nijntje is een geweldige plek voor iedereen die gek is op het lieve, kleine konijntje. En zijn we dat niet allemaal?!



Naast de winkel van nijntje in Amsterdam heeft nijntje ook haar eigen online winkel, www.dewinkelvannijntje.nl. Ook daar zijn heel veel nijntje spullen te koop. Bovendien kun je je in deze online winkel aanmelden voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden en staat vol met nieuwtjes en leuke aanbiedingen die je niet wilt missen!



Meer weten?

www.dewinkelvannijntje.nl

Foto's
PR4Kids