Steeds vaker kiezen reizigers voor een multigeneratie vakantie met grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen. Dit blijkt uit onderzoek ...

Uniek hotelconcept voor luxe gezinsvakanties

Steeds vaker kiezen reizigers voor een multigeneratie vakantie met grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen. Dit blijkt uit onderzoek van review website Zoover. De economie zit in de lift, het aantal vakanties neemt toe en de consument is op zoek naar meer luxe. Het unieke familiehotelconcept Martinhal Family Hotels & Resorts beantwoordt aan deze groeiende vraag.


De vier hotels, op vier verschillende plaatsen in Portugal, zijn een perfecte uitvalsbasis voor een luxe vakantie met het hele gezin. Aan iedere gast is gedacht; groot of klein, jong of oud.


Een vakantie met alle opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen? Martinhal Family Hotels & Resorts heeft aan alles gedacht. Het unieke hotelconcept, speciaal ingericht op de wensen van gezinnen met (jonge) kinderen, biedt met haar 4 locaties een complete Portugese beleving voor het hele gezin. Martinhal Sagres en Quinta in de Algarve, Martinhal Cascais aan de kust en Chiado in het oude centrum van Lissabon. Zoveel locaties, zoveel smaken. Een heerlijk ontbijt in één van de restaurants terwijl de (kleinste) kinderen worden vermaakt in de ‘kids corner’. Zelfs aan kinderbestek, een opstapje voor de wastafel en baby potjes is gedacht.


 
Van surfen tot stedentrippen, een vakantie met kinderen hoeft niet enkel afgestemd te zijn op de wensen van de jonge telgen. Elke locatie van de award winnende hotelketen Martinhal biedt verschillende activiteiten. Golfen in Quinta do Lago of surfen in Sagres, op stedentrip in Lissabon of fietsen langs de prachtige kust van Cascais. Uitrusten? Dat kan aan het zwembad of tijdens een spa behandeling op één van de locaties in de Algarve of in Cascais. Dit alles terwijl de kinderen knutselen in de Kids Club of buiten voetballen. ’s Avonds wordt het diner geserveerd: een culinair hoogstandje, met een creatieve invulling voor de kinderen. Geen kindermenu’s, maar bijvoorbeeld gegrild rundvlees met groenten en aardappelen in de vorm van een glimlach. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, met een puree van groenten of fruit.
Meer weten?
https://www.martinhal.com/ 

Foto's?
Martinhal