Steun samen met Technopolis Think-Pink, de nationale borstkankercampagne! Morgen, op woensdag 3 mei tovert Technopolis samen met de leerling...

Technopolis zoekt paardenstaarten

Steun samen met Technopolis Think-Pink, de nationale borstkankercampagne! Morgen, op woensdag 3 mei tovert Technopolis samen met de leerlingen Haartooi van ColomaPlus in Mechelen de inkomhal van Technopolis om tot een heus pop-up kapsalon.

Kan je minstens 20 cm van je haar missen, dan ben jij geknipt voor de actie! In ruil voor je lange lokken krijg je helemaal gratis een leuke frisse zomercoupe. Je haar wordt gebruikt om pruiken te maken voor vrouwen met borstkanker die door de chemokuur hun haar verliezen en het financieel moeilijker hebben om een pruik te kunnen kopen.

Terwijl jij je haren laat knippen, mag iedereen die met jou meekomt (zowel kinderen als volwassenen) gratis Technopolis binnen. Als haarschenker hoef je uiteraard evenmin inkom te betalen. Als bedankje krijg je een gepersonaliseerde kam met daarop jouw naam gelaserd in het Atelier van Technopolis.Iets voor jou? Schrijf je dan nog snel in via deze link. Gelieve je haren op voorhand te wassen. Technopolis organiseert deze knipdag in het kader van de "Geef om haar"-campagne van Think-Pink.Meer weten?
https://www.technopolis.be/nl/fiche/praktische-berichten/think-pink-knipdag/

Foto's?
Technopolis