Met het buitenspeelgoed van Little Tikes maak je van de tuin een ideale plek om te spelen na schooltijd en in de vakantie. Fountain Facto...

Spetterplezier

Met het buitenspeelgoed van Little Tikes maak je van de tuin een ideale plek om te spelen na schooltijd en in de vakantie. Fountain Factory Water Tafel is het leukste buitenspeelgoed voor warme dagen, zoals dit weekend.

Little Tikes denkt aan het speelplezier op de aankomende warme zomerdagen, wanneer kindjes lekker willen spetteren in het water. Zo stellen ze de gloednieuwe Fountain Factory Watertafel voor. Alle watertafels zijn geweldig om lekker buiten mee te spelen op een warme dag!

Wateractiviteitentafels zijn uitstekend geschikt voor zintuiglijk spelen en spelen in een groep. Bovendien heeft elke watertafel een handige afvoerstop voor eenvoudig schoonmaken. Bouw, spetter en speel met de leukste en spannendste watertafel die er is! Verwisselbare leidingen en kranen geven peuters bovendien ook inzicht in wetenschap, technologie en techniek op een speelse en praktische manier!


 
De Fountain Factory Watertafel heeft een waterpomp die de watertoren vult waarna het water naar de fonteinen stroomt. De leidingen kunnen op verschillende manieren gekoppeld worden en met verschillende kranen kan je het water naar één van de drie fonteinen leiden. Spetter, splieter, splater, wat een waterplezier!Verder beschikt de watertafel over verschillende accessoires, zoals een kiekeboepersonage, een boot, waterbeker en trechter voor een nog leukere speelervaring!


Het buitenspeelgoed van Little Tikes stimuleert opgroeiende kinderen te bewegen en lekker buiten te ravotten. Zo wordt je tuin met Little Tikes makkelijk omgetoverd tot een plek vol nieuwe avonturen in een vertrouwde omgeving.


De adviesprijs van deze Fountain Factory Watertafel bedraagt € 69,99. 


Meer weten?
http://www.littletikes.com/


Foto's?
Little Tikes