Niets leuker dan bij mooi weer buiten in het zand spelen, toch? Dankzij het nieuwe zandspeelgoed van PLAYMOBIL word je in no time expert in...

Proefkonijn: Zandspeelset van PLAYMOBIL

Niets leuker dan bij mooi weer buiten in het zand spelen, toch? Dankzij het nieuwe zandspeelgoed van PLAYMOBIL word je in no time expert in het bouwen van de mooiste zandkastelen en andere leuke constructies.

Maak je creatieve bouwwerken aan het strand, in de zandbak of gewoon thuis in de tuin. Geen nood, want het werk hoef je niet helemaal alleen te doen. Elke speelset bevat een stoere werkkracht die graag mee de handen uit de mouwen steekt.

Dankzij deze primeur voor PLAYMOBIL gebruik je je favoriete speelset vanaf nu ook op het strand of in de zandbak. 


De graafmachine
Graaf zo diep je kan met deze graafmachine. Raak je niet meer verder? Heel simpel! Neem de schep van de graafmachine en werk zo je spannend avontuur af! De kiepwagen
Met zijn afneembare emmer is de kiepwagen ideaal voor het bouwen van torenhoge zandkasteelmuren. Haast je voor het vloed is! Voor nog meer speelplezier krijg je er ook een zeef en twee oprijlanen bij, die je als glijbanen of bruggen gebruikt. En er is goed nieuws! Want Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 2 jaar om met deze kiepwagen waanzinnige constructies te maken op het strand of in de zandbak. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel waarom jij dé ideale chauffeur zou zijn voor deze kiepwagen. Reageren kan tot en met dinsdag 23 mei.


Meer weten?
http://www.playmobil.be/nl/

Foto's?
Playmobil 


Het product wordt gratis verzonden naar je thuis. Na het testen mag je het product gewoon bijhouden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.