De zomer komt eraan! Tijd om in het water te duiken! We zoeken, samen met Decathlon, een proefkonijn voor een fantastische (eerste) zwemerva...

Proefkonijn gezocht: Watergewenning

De zomer komt eraan! Tijd om in het water te duiken! We zoeken, samen met Decathlon, een proefkonijn voor een fantastische (eerste) zwemervaring met een workshop watergewenning voor jonge kinderen in Rozenbroeken (Gent).

Samen met je kleine spruit kan je tijdens deze workshop kennismaken met een uitgebreid gamma aan attributen die kinderen helpen bij hun eerste zwemervaring(en). Zo zal je er de Tinoa van Nabaiji kunnen ontdekken die de allerkleinsten (6 maand - 1,5 jaar) op een speelse wijze laat wennen aan water.Er worden twee groepen voorzien: 6 maand tot 1,5 jaar en een groep voor kinderen vanaf 3 jaar (+15kg). De workshop vindt plaats op zondag 11 juni vanaf 8u30 in Rozenbroeken in Gent. Na de workshop is er nog de mogelijkheid om verder de zwemfaciliteiten te gebruiken.

Getest op kinderen zkt 2 proefkonijntjes, of misschien eerder waterratten, voor deze workshop watergewenning. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Bewijs dat jij een echte waterrat bent, of net niet. Reageren kan tot en met dinsdag 6 juni.


Meer weten?

https://nl.decathlon.be/
https://nl.decathlon.be/platform-watergewenning-id_8385499.html