De nieuwste hype in speelgoedland tolt ons land binnen. Fidget Spinners zijn al een ware rage in de Verenigde Staten en na een week in de ...

Proefkonijn gezocht: Nieuwe rage Fidget Spinners

De nieuwste hype in speelgoedland tolt ons land binnen. Fidget Spinners zijn al een ware rage in de Verenigde Staten en na een week in de Belgische winkelrekken blijken ze ook hier aan te slaan. Dat moeten we testen!


Naast spectaculaire trucjes kan je met de futuristisch ogende handtollen al je dagelijkse stress wegdraaien. Speelspecialist DreamLand voorspelt een echte rage, onder andere omwille van de lage prijs.

Fidget Spinners, handtollen, Hand Spinners of gewoon Spinners: het maakt niet uit hoe je deze kleine, futuristisch ogende hebbedingen juist noemt, ze hebben meerdere verzamelnamen. Spinners komen in verschillende vormen, kleuren en maten. Je laat ze snel en gemakkelijk in je hand draaien en kan er eindeloos veel trucjes mee uitvoeren. Naast eindeloos speelplezier houdt de Spinner ook je handen bezig, wat meteen stressverlagend werkt.St├ęphanie De Bree, directeur DreamLand: “Je hebt al een Spinner vanaf 3,99 euro. Niet veel geld voor iets waar je urenlang spelplezier mee hebt. De Spinners zijn ook heel makkelijk mee te nemen dus ook ideaal voor op de speelplaats, als de kinderen mee op restaurant gaan, en voor mama en papa die met de wagen in de file staan.

De Spinners liggen pas sinds een week in de rekken bij DreamLand en nu al valt op dat ze ontzettend populair zijn. Na de eerste verkoopdag gingen er al honderden Spinners over de toonbank. Ook in de webshop behoren de tollen tot de top tien vaakst gezochte artikelen.

St├ęphanie De Bree: “Ondanks dat de Spinners nog maar net beschikbaar zijn, voorspellen we een rage die de populariteit van de Loom Bands twee jaar geleden evenaart. Een beetje opzoekwerk op YouTube toont al meteen tientallen Amerikaanse Fidget Spinners-video’s met miljoenen views. Die populariteit waait gegarandeerd over op ons land.De Spinner Classic is nu al beschikbaar bij DreamLand en op dreamland.be vanaf € 3,99. In de loop van mei worden nog meer modellen in de winkels en op de webshop verwacht.
   
Benieuwd naar wat zo een Spinner juist kan? Ontdek hier een toffe video met enkele
indrukwekkende trucjes.


Getest op kinderen zkt 3 proefkonijntjes om een Spinner uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. De Spinner werkt stressverlagend.Vertel wat jij nu doet wanneer je stress hebt... Reageren kan tot en met dinsdag 16 mei.


Meer weten?
https://www.dreamland.be

Foto's?
Dreamland


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.