Nog op zoek naar een leuke activiteit met de kinderen dit weekend? Wel goed nieuws, want de Ridder en Prinses van PLAYMOBIL trouwen in het e...

PLAYMOBIL-huwelijk dit weekend

Nog op zoek naar een leuke activiteit met de kinderen dit weekend? Wel goed nieuws, want de Ridder en Prinses van PLAYMOBIL trouwen in het echt op zondag 7 mei tijdens de Speeldag in Mechelen. En jij kan erbij zijn!


Het belooft een magische dag te worden, want de liefde tussen de PLAYMOBIL Ridder en Prinses hangt al jaren in de lucht.

Het ja-woord vindt plaats op het Hocus-Pocusplein, aka de Grote Markt in Mechelen. Kinderburgemeester Walid en presentator Thomas van Goethem zullen het verliefde koppel trouwen rond 16 uur op de Grote Markt voor het stadhuis. Iedereen is welkom, zolang je maar geen bezwaar maakt tegen het huwelijk!
De grootse plechtigheid speelt zich af tijdens de jaarlijkse Mechelse Speeldag voor kinderen. Al voor de 12de keer worden de binnenstad omgetoverd tot een magische wereld vol leuke activiteiten, optredens en animatie. 
De PLAYMOBIL Ridder en PLAYMOBIL Prinses maken na de huwelijksceremonie ook tijd voor alle kinderen. Ga op de foto met je mooiste kostuum of trek zelf je bruidssluier aan.

Wij zeggen alvast volmondig "JA!" op deze dag.


Meer weten?
https://www.facebook.com/PlaymobilBelgie

Foto's?
PLAYMOBIL