Mei is traditioneel de maand van de communie- en lentefeesten. Bij Lennert thuis is dat niet anders. Hij viert binnenkort zijn eerste comm...

Lennerts communiebedankjes: check!

Mei is traditioneel de maand van de communie- en lentefeesten. Bij Lennert thuis is dat niet anders. Hij viert binnenkort zijn eerste communie. En daar horen bedankjes bij voor alle gasten, toch?

Lennert kreeg een budget van € 50 van Smartphoto. De opdracht? Bedankjes voor de gasten kiezen en online bestellen. De keuze was groot: snoepzakjes, snoepdoosjes, jojo's, potloodjes, magneten, sleutelhangers, speelkaarten, memoblok, ... 

"We kozen voor een canvas met 5 verschillende foto's en doosjes kleurpotloodjes als bedanking", vertelt mama Ellemieke. "Het bestellen zelf was niet moeilijk, je had keuze uit verschillende ontwerpen voor de stickers en ook het ingeven van de code en de afrekening verliepen heel vlot. Wat we ook wel goed vinden, is het mailverkeer. We kregen een bevestigingsmail en daarna een mail met de track en trace code om alles te kunnen volgen."

Al na 4 dagen kwam de eerste levering toe. "Heel mooi verpakt in bubbeltjesplastic in een stevige doos. Voor de juf en de kindjes uit zijn klas koos Lennert voor doosjes kleurpotloden met zijn sticker erop. Op de website stond dat je hiervoor zelf nog wat dingen moest ineen steken. Ik dacht dat we de doosjes zelf moesten plooien en vullen, maar dit bleek heel goed mee te vallen! De doosjes zaten gevuld in een pak. We moesten alleen nog de stickers kleven. Op vijf minuten was alles klaar!", zegt Ellemieke.


De potloodjes zijn te koop in sets van 12 of 24 doosjes. Voor een set van 12 stuks betaal je € 12,95. Een set van 24 kost € 19,95.

"We zijn heel tevreden van de service. De pakketjes werden stipt geleverd, zoals het in de mail stond. We zijn heel tevreden klanten en gaan hier zeker nog eens bestellen!"


Ben je zelf ook nog op zoek naar bedankjes voor je communie of lentefeest? Of wil je na het feest een mooi fotoboek als aandenken? En wat dacht je van een welkomposter, persoonlijke feestvlaggetjes, stickers voor de servetten en leuke bestekhouders of onderzetters? Bij Smartphoto kan het allemaal!

Wie in de maand mei een bestelling plaats, kan genieten van kortingen tot € 15. Wees er snel bij!


Meer weten?
https://www.smartphoto.be/nl