Met Gel-a-Peel creëer je modeaccessoires in je eigen stijl. Het is ontzettend leuk om eigen designs te showen en te delen met vriendinnen. L...

Juwelen aan voor feestje!

Met Gel-a-Peel creëer je modeaccessoires in je eigen stijl. Het is ontzettend leuk om eigen designs te showen en te delen met vriendinnen. Line ging aan de slag met ontwerpsjablonen en experimenteerde volop met kleuren, vormen en designs.


De do it yourself trend is al jaren populair onder jonge meisjes. Gel-a-Peel speelt hier perfect op in en biedt een nieuwe, creatieve uitdaging. Line (8 jaar) kende dit product al en was maar al te blij dat ze ermee aan de slag mocht voor ons. "Ik verwachtte dat het leuk zou zijn." En dat was het ook! "Ik vond het leuk om te maken. Met de tube gel kon ik vanalles maken: allemaal leuke juweeltjes en leuke dingen", zegt Line.

 
We bezorgden Line een starterset. Dit is de perfecte manier om kennis te maken met Gel-a-Peel! In deze set zit 1 geltube (met keuze uit de kleuren lichtroze, violet, felroze of puur goud). De 8 ontwerpsjablonen en het decoratieve spuitmondje helpen je op weg. Binnen no time is de eerste armband gemaakt.De basis ligt bij de ontwerpsjablonen. Plaats het doorzichtige plastic ontwerp-vel over het sjabloon, volg de lijnen en laat de gel drogen. Met de decoratieve spuitmondjes, wordt de gel in verschillende diktes en patronen aangebracht. Begin met armbandjes en werk toe naar moeilijkere ontwerpen als oorbellen, sleutelhangers of zelfs telefoonhoesjes.

"Voor Line was het moeilijk om de gel uit de tube te duwen, waardoor de dikte van de lijnen soms te dun was. Daardoor scheurden de armbandjes. De tweede keer heb ik haar geholpen om dikkere lijnen te spuiten", vertelt mama Mieke.

 
Met wat hulp lukt het Line wel. Het allerleukste aan Gel-a-peel? "Dat je dingen kan maken. Het voorbeeldpoesje waarop je de gel kan spuiten is het mooist. Zo krijg je een poesjesarmband. Als ik naar een feestje ga, doe ik de juwelen aan."

 
Na 2 keer spelen met Gel-a-peel is de gel op. Misschien is een uitbreiding wel iets voor Line: set met accessoires of deluxe set.

De Set met accessoires biedt meer creatieve opties. Creatievelingen vinden in deze set 3 geltubes, met keuze uit diverse felle neon- of zachte glittergel kleuren. Genoeg gel om meer dan 60 armbandjes te maken! De set bevat 16 ontwerpsjablonen, 5 decoratieve spuitmondjes en haakjes voor oorbellen.Voor wie echt los wil gaan, is de luxe set een must have! Of je nu oorbellen, armbandjes, een diadeem of een sleutelhanger gaat maken, alle benodigdheden zitten in deze set. Met 5 geltubes, kunnen meer dan 100 armbandjes gemaakt worden. Met 7 decoratieve spuitmondjes en 24 ontwerpsjablonen zijn de mogelijkheden eindeloos.


Dé favoriet is het Gel-a-Peel ontwerpstation. Hier kunnen de jonge ontwerpsters alle Gel-a-Peel spullen netjes in opbergen en 3D accessoires maken. Geef je creatie vorm op papier en plaats deze daarna in het 3D-sjabloon. Bevestig het 3D-sjabloon in het ontwerpstation en je bent klaar om jouw design over te trekken. Met de bijgeleverde 3D-sjablonnen kan je gepersonaliseerde telefoonhoesjes (iPhone 5 & 6), sleutelhangers en potlooddopjes maken. Het ontwerpstation is een complete set met 4 geltubes, diverse decoratieve spuitmondjes en accessoires om oorbellen en sleutelhangers te maken.De adviesprijzen zijn:
* Gel-a-Peel Starter Kit: € 7,99
* Gel-a-Peel Ontwerpstation voor glitterkralen: € 25,99
* Gel-a-Peel Accessoires 3 Pack: € 18,99


Meer weten?
http://www.gel-a-peel.com/