Met ‘Sweet II’ breidt Roomblush zijn collectie behangpapier uit. Het succesrecept blijft: ontwerpster Eline mengt speelse prints met frisse ...

Eyecatchers voor de kinderkamer

Met ‘Sweet II’ breidt Roomblush zijn collectie behangpapier uit. Het succesrecept blijft: ontwerpster Eline mengt speelse prints met frisse kleuren tot hedendaagse eyecatchers voor de kinderkamer.

Eline Rousseau, uit Roeselare, ontwierp enkele jaren geleden haar eigen behangcollectie. Vandaag is Roomblush een volwaardig homelabel met een frisse, kenmerkende stijl voor al wie houdt van een tijdloos, hedendaags interieur.

Ondertussen worden alle plekjes in huis opgefleurd met de wallpapers, zoals in home offices, de hal of hobbykamers. Het Belgische homelabel groeit zo uit tot een community van vrouwelijke interieurliefhebbers die van de nood een deugd maken. En behangen doen ze bovendien het liefste samen, want FYI: DIWF (Do It With Friends) is het nieuwe DIY.

 
Ze geven je huis een instant summerfeel, de nieuwe wallpapers van Roomblush. Abstracte bootjes in zachtblauw, pastelgroene polkadots, mustard forestvibes, crazy pink flamingo’s of gestileerde cactussen: de uitbreiding van de Sweet-collectie omvat 9 nieuwe prints die elk in 4 kleuren verkrijgbaar zijn. Sweet II draagt de typische speelse, frisse Roomblush-signatuur en leent zich uitstekend om de kinderkamer om te toveren tot een gezellig nest die de wensen van ouders/interieurliefhebbers en de speelsheid van kinderen verenigt.


 
Sweet II maakt deel uit van ‘Roomblush Mini’, de kinderlijn van het Belgische interieurlabel. Je kan het behangpapier perfect matchen met het textiel en de deco-items uit de Mini-collectie, zoals beddengoed, opbergmanden, kussens, tapijtjes, enzovoort. Je betaalt € 69 per rol (2m x 2m85).

Net als bij ‘Sweet I’ werkte ontwerpster Eline Rousseau ook deze keer samen met interieurbloggers en influencers voor het creëren van haar campagnebeelden. Dat past perfect binnen de Roomblush DIY-sfeer. Sweet I & II zijn collecties vliesbehang. Dat maakt van de behangpapiertjes easy targets om zelf mee aan de slag te gaan. Eline: "Lijmen kan rechtstreeks op de muur en wordt steeds meer aangepakt door vrouwen die er een leuke vriendinnenactiviteit van maken. Het zou ontspannend werken... na die eerste baan toch (lacht). We zijn iets op het spoor, denk ik. DIWF is het nieuwe DIY!"


 
Roomblush vond in het voorjaar een nieuwe, grotere thuis aan de haven van Roeselare. Eline nodigt iedereen graag uit om een kijkje te nemen in haar nieuwe showroom tijdens de stocksales/stalenverkoop op zaterdag 27 en zondag 28 mei van 10 tot 18 uur, met workshop, glaasje cava, praatje met de ontwerpster, ... Adres: Herdersstraat 4, loods 32, 8800 Roeselare.Meer weten?
https://www.roomblush.com/

Foto's?

Roomblush