De lente is nu echt in het land! De winterjassen vliegen aan de kant , want het is tijd om b uiten te spelen!  Gi steren was het heerli...

Tijd om buiten te spelen

  De lente is nu echt in het land! De winterjassen vliegen aan de kant, want het is tijd om buiten te spelen! Gisteren was het heerlijk, en ook deze namiddag doken wij weer de tuin in. De glijbaan en het speelhuisje van Little Tikes zijn nog steeds toppers in onze tuin! En Little Tikes heeft nog veel meer!

Met het buitenspeelgoed van Little Tikes maak je van de tuin een ideale plek om te spelen na schooltijd en in de vakantie. Het buitenspeelgoed stimuleert opgroeiende kinderen te bewegen en lekker buiten te ravotten. Hieronder vind je een selectie van de leukste speelgoeditems met 100% buitenspeelgarantie! Zo tover je de gemiddelde tuin makkelijk om naar een plek vol nieuwe avonturen, te beleven in een vertrouwde omgeving.

Little Tikes ontwikkelt speelgoed waarbij plezier maken voorop staat en stimuleert daarbij fysieke en sociale interactie. Het buitenspeelgoed bevordert de lichamelijke motoriek van jonge kinderen en leert ze spelenderwijs met elkaar om te gaan. ‘Gewoon’ buitenspelen maakt kinderen sociaal sterker.

Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit voor een spetterend avontuur met deze piraten zand- en watertafel! Deze eenvoudig in elkaar te zetten watertafel bevat verschillende speelelementen als een ophaalanker, kraaiennest, waterkanon en bijhorende accessoires.

Adviesprijs: € 89,99


Met het kenmerkende ontwerp, is de Schildpad zandbak al jaren een favoriet. Kinderen kunnen hun creativiteit perfect kwijt in het zand; scheppen, graven en zandkastelen bouwen, klinkt dat niet fantastisch? Het schild dient bovendien als deksel, zo is de zandbak goed af te sluiten en snel klaar voor gebruik.

Adviesprijs: € 49,99

 
Wat is er nu leuker dan je eigen glijbaan in de achtertuin? Kinderen zullen er uren plezier aan beleven. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is deze grote glijbaan na gebruik zeer gemakkelijk in te klappen om op te bergen.  

Adviesprijs: € 119,99

 
De glimlach van deze loop- en duwauto werkt aanstekelijk en je kan de Cozy Coupe op twee manieren gebruiken. Je kan de auto duwen; ondertussen zit je kindje veilig in zijn autootje om de wereld te ontdekken. Anderzijds kan de Cozy Coupe worden aangepast tot een loopautootje, zodat je kindje zelf op ontdekking kan gaan. Rijden maar!

Adviesprijs: € 74,99

 
Lekker heen en weer schommelen; bijna ieder kind wordt er enthousiast van. Met de uitnodigende kleuren en de lieve vormgeving zou je bijna zelf een ‘schommeltje’ willen wagen.
Adviesprijs:
€ 29,99
Meer weten?
www.facebook.com/littletikesBNL

Foto's?
Little Tikes