Safaripark Beekse Bergen is deze week, tijdens de uitreiking van de Diamond Themepark Awards, trotse winnaar geworden van de publieksprijs &...

Safaripark Beekse Bergen in de prijzen

Safaripark Beekse Bergen is deze week, tijdens de uitreiking van de Diamond Themepark Awards, trotse winnaar geworden van de publieksprijs 'Beste Dierentuin van Nederland'.


Ook de geboorte van het Afrikaanse olifantje Madiba werd bekroond met de titel 'Mooiste geboorte' en de bussafari won de award voor het 'Leukste avontuur in de zoo'. Stichting Wildlife, die zich onder andere vanuit Safaripark Beekse Bergen voor diverse natuurbehoudsprojecten inzet, mocht de prijs voor 'Beste verdienste' in ontvangst nemen.


 
Tijdens de Diamond Themepark Awards, een gezamenlijk initiatief van websites gericht op attractieparken en dierentuinen in België en Nederland, beoordelen dierentuinbezoekers parken in heel de Benelux. Dit jaar stemden maar liefst 47.000 dierenliefhebbers op hun favoriete dierenpark. "Tijdens deze zevende editie is Safaripark Beekse Bergen, net als vorig jaar, verkozen tot 'Beste dierenpark van Nederland'. Beekse Bergen is geen traditionele dierentuin. Het is zoveel meer, niet alleen voor de bezoeker, maar ook voor de dieren zelf. Er is dan ook enorm veel te ontdekken tijdens een dagje Beekse Bergen," zegt Patrick Joossens, initiatiefnemer van de Diamond Themepark Awards.

Safaripark Beekse Bergen is continue in beweging. "We investeren in het park om gasten een optimale beleving te bieden. De winst van deze publieksprijs geeft aan dat dit wordt gewaardeerd door onze bezoekers, een beter compliment kunnen we niet krijgen!", zegt Niels de Wildt, parkmanager van Beekse Bergen. Dit jaar wordt er in Beekse Bergen ook weer flink geïnvesteerd. Een voorbeeld is de vernieuwing van de volledige route van de auto- en bussafari, waar nieuwe verblijven voor de dieren en een betere beleving voor bezoekers wordt gerealiseerd.
Wij testten Safaripark Beekse Bergen eerder dit jaar uit en kunnen deze prijs enkel toejuichen: dubbel en dik verdiend! Lees hier over onze ervaringen.


Meer weten?
 

http://www.safaripark.nl