Vandaag is het de Internationale dag van het kinderboek. Waarom? Om het lezen te bevorderen en kinderboeken in de kijker te zetten. Waarom v...

Reizen met je favoriete Boekenheld

Vandaag is het de Internationale dag van het kinderboek. Waarom? Om het lezen te bevorderen en kinderboeken in de kijker te zetten. Waarom vandaag? Omdat 2 april de verjaardag is van Hans Christian Andersen!

Reizen en lezen lijken een beetje op elkaar. Je beleeft avonturen en ontdekt nieuwe werelden. Daarom vertellen we je vandaag graag over de Boekenhelden-rondreizen. Wij kenden ze nog niet. Jullie misschien ook niet?

Pharos Reizen organiseert rondreizen met boekenhelden. Je reist naar de plekken die te maken hebben met beroemde kinderboeken. Fantasie en werkelijk komen samen. Zo reis je met Harry en Beatrix Potter door de mooiste stukjes van Engeland en Schotland, treed je in de sporen van King Arthur in Zuidwest-Engeland en Pippi Langkous heet je welkom in Zweden.


Wat dacht je ervan om komende zomer op reis te gaan met je favoriete Boekenheld? Binnenkort meer nieuws over deze reizen!


Meer weten?
http://www.pharosreizen.com/rondreizen/boekenhelden

Foto
Pharos Reizen