Verzamelen is dé trend in speelgoedland. Met de L.O.L. Surprise! blijft het niet alleen bij verzamelen, maar wordt er ook ingehaakt op de ...

Proefkonijn gezocht: L.O.L. Surprise!

Verzamelen is dé trend in speelgoedland. Met de L.O.L. Surprise! blijft het niet alleen bij verzamelen, maar wordt er ook ingehaakt op de unboxing trend. Wij pakten onze verrassingsbal eerder deze week uit. En nu zoeken we 5 (!) proefkonijnen die hetzelfde willen doen.

MGA Entertainment lanceert hét verzamelspeelgoed van dit voorjaar: L.O.L. Surprise!, wat boordevol verrassingselementen zit en inspeelt op de unboxing trend. Het avontuur gaat van start met het uitpakken van de verrassingsbol. Deze bol bestaat uit zeven lagen, met in iedere laag een nieuwe verrassing en hints naar het popje dat binnenin op jou zit te wachten. Tijdens het uitpakken vind je geheime boodschappen, stickers, kleding en andere accessoires voor jouw babypopje. In totaal zijn er meer dan 45 verschillende popjes te verzamelen, ieder met een eigen stijl en persoonlijkheid.

Kijk hier hoe Lore en Elien hun verrassingsbal uitpakten.

 
De L.O.L. Surprise! zijn gevatte poppenmeisjes met sprankelende persoonlijkheden. Wie komt er uit jouw bol tevoorschijn? Misschien heb jij straks de stoere rock chick, of een stijlvolle diva in handen. Je weet het pas wanneer je alle lagen open hebt gemaakt. Na het uitpakken kun je de overgebleven bol als tasje gebruiken om het popje in op te bergen. De accessoires zijn ook te gebruiken op andere L.O.L. Surprise! popjes om unieke combinaties te creëren. Met het bijgeleverde flesje kan je de pop echt water laten drinken. Reageert ze niet op de fles, geef haar dan een bad en kijk wat er gebeurt!Verzamelen is dé trend in speelgoedland. Met de L.O.L. Surprise! blijft het niet alleen bij verzamelen, maar wordt er ook ingehaakt op de unboxing trend, zeer populair op platformen als YouTube. Bij iedere laag die wordt uitgepakt, neemt de spanning toe. Het is gemakkelijk voor kinderen om hun L.O.L. Surprise! collectie uit te breiden, of te variëren omdat de accessoires deelbaar en ruilbaar zijn met vriendjes of vriendinnetjes.


Getest op kinderen zkt 5 enthousiaste proefkonijntjes om een L.O.L. Surprise! uit te pakken. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jij zo leuk vindt aan kadootjes uitpakken. Reageren kan tot en met dinsdag 18 april.


De L.O.L. Surprise!™ (Lil Outrages Littles), speelgoed sets zijn bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar en is vanaf nu verkrijgbaar in de speelgoedwinkel. De adviesprijs bedraagt € 9,99 per stuk.Meer weten?
Lolsurprise.com

Foto's?L.O.L. Surprise!™

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.