'Kookanje' is de blog van Hannah Pector, de mama van één van onze proefkonijntjes. Sinds kort organiseert ze kookworkshops voor kind...

Proefkonijn gezocht: Kookworkshop

'Kookanje' is de blog van Hannah Pector, de mama van één van onze proefkonijntjes. Sinds kort organiseert ze kookworkshops voor kinderen. Dinsdag gaat de volgende workshop door. En weet je wat? Wij mogen een proefkonijntje sturen!

"Mijn blog vertelt over wat er in en rond mijn keuken gebeurt. Ik houd van eenvoudige, gezonde gerechten met goede producten en laat me graag inspireren door geuren en smaken van ver en dichtbij. Mijn twee dochters Helena en Laura roeren graag mee in de potten. ’s Avonds met z’n vieren samen eten en ondertussen bijpraten is voor mij een van de fijnste momenten van de dag", vertelt mama Hannah.

Nu organiseert Hannah met Kookanje ook kookworkshops voor kinderen van 4 tot 8 jaar. "Tijdens deze workshop gaan we de Italiaanse toer op. We maken zelf pizzadeeg. Terwijl het deeg rijst, is het tijd voor een verhaal over 'de ontdekking van de pizza'. Daarna maken de kinderen een mini-pizza en hapjes. Als alles klaar is, dekken we de tafel en is het tijd om te proeven van het lekkers", vertelt ze.

 
Mama's en papa's worden ontvangen met een kopje thee of koffie en een stuk taart. Je kan meekoken, gezellig bijpraten met andere ouders of je kind brengen en weer komen ophalen. Jij beslist.


Getest op kinderen zkt één 'proef'konijn (deze keer letterlijk!) tussen 4 en 8 jaar oud. Je mag nu dinsdag 11 april van 14u30 tot 16u30 deelnemen aan de Italiaanse workshop in Eetcafé Toreke in Gent. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jouw favoriete Italiaanse gerecht is. Reageren kan tot en met zondag 9 april.


Kijk zeker eens op deze blog voor leuke receptjes en DIY-tips die (van dichtbij of iets verder) met eten of drinken te maken hebben. 
Meer weten?
http://www.kookanje.be/workshops/


Foto's?
Kookanje