Doe jij binnenkort je communie of lentefeest? Ligt je checklist al klaar? Kleding, kaartjes, bedankjes, versiering? Check? Of nog veel werk ...

Proefkonijn gezocht: Bedankjes voor communie of lentefeest

Doe jij binnenkort je communie of lentefeest? Ligt je checklist al klaar? Kleding, kaartjes, bedankjes, versiering? Check? Of nog veel werk aan de winkel? Smartphoto helpt je een geslaagd communie- of lentefeest te organiseren.


De datum ligt waarschijnlijk al vast. Familie en vrienden werden al uitgenodigd. Dé perfect outfit hangt misschien al in de kast? De feestzaal werd geboekt. Of je besliste om het feest gezellig thuis te laten doorgaan. Het menu is opgesteld.

Zo... Klaar? Of nog niet?

Maakte je al een checklist? Dat moet je zeker doen. Hier vind je tips voor het opmaken. Vergeet zeker de kaartjes niet. Denk je ook aan een leuke attentie om alle gasten te bedanken? Ohja, eigen vlaggetjes, dat zou wel tof zijn hé! En meter en peter verdienen net dat ietsje extra: een blijvend aandenken. Maar wat? Nog veel werk aan de winkel? Geen paniek! Smartphoto helpt je. En enkele muisklikken later... wordt alles voor je geregeld! Wat je stijl ook is: retro, hip of klassiek. Smartphoto heeft het allemaal.

Ik herinner het me nog goed... Na onze communie wisselden we massaal communiekaartjes uit. 'In mijn tijd' waren het er met tekeningen van schaapjes, bloemetjes, ... Soms zaten er zelfs dubbeltjes tussen! Dat kom je vandaag niet meer tegen. Het is zo makkelijk om je communiekaart zelf te maken. Kies de mooiste foto's uit, kies een design en klaar! Uitdelen maar!
Wedden dat je gasten gecharmeerd zullen zijn met een kleine attentie wanneer ze na het feest weer naar huis gaan? Snoepzakjes, snoepdoosjes, jojo's, potloodjes, magneten, sleutelhangers, speelkaarten of een memoblok. Of een beetje vanalles? 


 
Ben je nog op zoek naar net dat tikkeltje meer? Focus je dan zeker op de communieversiering. Wat dacht je van een welkomposter? Of persoonlijke feestvlaggetjes? Stickers voor de servetten en leuke bestekhouders of onderzetters. Ohja... wat ook leuk is: een gastenboek of wensblaadjes. Laat de gasten een persoonlijke boodschappen neerpennen voor je zoon/dochter. Een mooie herinnering!
 

Heb je een fotograaf vastgelegd? Of maak je zelf foto's van de viering en het feest? Overweeg dan zeker om nadien een fotoboek te maken met de mooiste foto's. Je kan ook zo'n fotoboek geven aan meter en peter. Of verras je hen liever met een luxueuze fotocanvas, een gepersonaliseerde fles wijn, een tas of een koekjestrommel? Alles kan!Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat binnenkort zijn/haar communie/lentefeest doet. Smartphoto schenkt je 50 euro om op je feest een kleine attentie te geven aan je genodigden. Je kiest zelf uit de bedankjes. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel hoe jouw feest er moet uitzien. Reageren kan tot en met dinsdag 25 april.Meer weten?