De nieuwste collectie kinderkleding van Zeeman ligt in de winkels. En wat voor een collectie! Helemaal gemaakt voor kinderen. Ontworpen om...

Een ultiem zomers gevoel

De nieuwste collectie kinderkleding van Zeeman ligt in de winkels. En wat voor een collectie! Helemaal gemaakt voor kinderen. Ontworpen om mee te klimmen, te stuiteren, te rollen of te rennen. En helemaal summer proof door de zomerse kleuren en vrolijke prints. Het buitenspeelseizoen is geopend!


Zeeman zorgt voor een ultiem zomers gevoel met de nieuwste collectie. De meiden kunnen eindeloos combineren met één van de vrolijke T-shirts in roze, wit, grijs en lichtblauw. Voorzien van prints van eenhoorns, cactussen, ijsjes en regenbogen waardoor de zomer je direct tegemoet komt. De T-shirts met trendy patches van aardbeien en ijsjes zijn wel heel gaaf te combineren met de stoere, witte tuinbroek. Of draag ze op één van de denim shorts. Is de favoriete outfit samengesteld dan kan het springtouw tevoorschijn worden gehaald. It’s time to have some fun girls!

De jongens gaan op avontuur in een stoere en comfortabele outfit. Lekker ravotten en eindelijk weer buitenspelen. De T-shirts met coole tekstprints als ‘surf  dude’ en ‘keep cool’ worden gedragen op een short van joggingstof. Voor de frissere zomerdagen mag het coole baseball vest niet ontbreken. 
Voor nog meer speelplezier is het leukste buitenspeelgoed verkrijgbaar in de winkels van Zeeman. Echte avonturiers gaan op pad met een verrekijker en een insecten onderzoekset.
Er ontbreekt nu helemaal niets meer om er een geweldige zomer van te maken!


De nieuwe collectie kinderkleding van Zeeman ligt nu in de winkels.

Meer weten?
Foto's?
Zeeman