Boudewijn Seapark opent vandaag de deuren voor een nieuw pretparkseizoen! Tot zondag 1 oktober kunnen jong en oud terug genieten van onze un...

Dolfijnen openen nieuw pretparkseizoen

Boudewijn Seapark opent vandaag de deuren voor een nieuw pretparkseizoen! Tot zondag 1 oktober kunnen jong en oud terug genieten van onze unieke dolfijnenshow, hilarische zeeleeuwenshow en educatieve zeehondenpresentatie. Naast shows, biedt het park ook 30 attracties en een groot outdoor waterparadijs.

Geniet van de gloednieuwe, magische dolfijnenshow in het overdekte dolfinarium. De dolfijnen brengen adembenemende sprongen in een prachtig decor. Buiten in het zeeleeuwentheater ga je samen met de kapitein en zijn zeeleeuwmatrozen op zoek naar de piratenschat ! Ga ook langs bij de  prachtige zeehondenlagune midden in een groen park voor de boeiende zeehondenpresentatie.


Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows, maar heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Ontdek ook Bobo’s AquaSplash, het grote, ondiepe waterpark met 8 glijbanen en de Splash Emmer voor uren dolle waterpret! Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

Geen nieuwe attracties dit jaar, wel 2 geboortes! In juni verwacht Boudewijn Seapark 2 zeeleeuwenpups. Voor zeeleeuw Babiche zal het haar 2de jong zijn, voor Zazou haar 3de. Beide moeders en vader-zeeleeuw Fernandez zijn vanaf vandaag te bezoeken in het zeeleeuwentheater.

Klik hier voor de video van het park en hier voor een kennismaking met de dieren.  


Meer weten?
www.boudewijnseapark.be

Foto's?

Boudewijn Seapark