Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en z...

Disneyland®6: Star Tours

Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en zijn Vrienden vooruit en worden ze de ontdekkingsreizigers van de toekomst in een buitengewone, splinternieuwe Parade. Tijd om te schitteren! Deze week zetten de de nieuwigheden van Disneyland® Paris in de schijnwerpers. Vandaag: Star Tours: The Adventures Continue.

Star Tours, die bij de opening van het Disneyland Park gelanceerd werd, ontpopte zich al snel tot een iconische attractie. 25 jaar later is deze terug met een nieuwe ervaring, nieuwe bestemmingen, een nieuwe bestuurder, nieuwe personages, nieuwe 3D-technologie, ... Welkom bij Star Tours: The Adventures Continue!  Bereid je voor op een gloednieuwe, avontuurlijke, intergalactische reis in 3D... Het wordt vast een spannend avontuur.

Dankzij een groot aantal nieuwe scènes en meer dan 70 mogelijke missiecombinaties, weten bezoekers nooit waar de Force hen mee naartoe zal nemen. Van de planeet Jakku, tot Naboo, Hoth, Tatooine, misschien via de Death Star en nog veel meer... Gasten reizen door de galaxy met een nieuwe piloot, C-3PO, en komen helden tegen die ze tot nu toe nog nooit ontmoet hebben. En kijk uit voor Darth Vader... Elk scenario, avontuur en onverwachte wending is willekeurig, om er op die manier voor te zorgen dat bezoekers keer op keer van een originele ervaring genieten en zich volledig onderdompelen in het universum van de Star WarsTM films. Episodes I tot en met VII inclusief.Meer weten?
http://www.disneylandparis.be/nl/

Foto? 
Disneyland® Park