Kleine poppenmama’s en -papa's halen hun hartje op als ze een dagje voor Baby Annabell® kunnen zorgen. Deze tedere en zachte pop wil gra...

Dé levensechte baby pop

Kleine poppenmama’s en -papa's halen hun hartje op als ze een dagje voor Baby Annabell® kunnen zorgen. Deze tedere en zachte pop wil graag verzorgd worden als een echte baby met haar levensechte functies. Ideaal voor poppenmama Lore.

Uren kan Lore met haar poppen spelen: samen winkelen, naar school brengen, eten klaarmaken, eten geven, in bedje stoppen, weer wakker maken, pakken, knuffelen, tutje geven, in de buggy stoppen en wandelen, ... Dé ideale poppenmama dus. En deze lieve mama kreeg Baby Annabell® toegestuurd. Je had de fonkeling in haar oogjes moeten zien, toen we Annabell samen uit de doos haalden. En toen wist ze nog niet wat de nieuwe pop allemaal kon!


En Lore heeft gelijk: Annabell is echt de mooiste pop die we hebben (en we hebben toch al een hele collectie). Met haar mooie blauwe ogen weet ze je hart zo te veroveren. En haar pyjamaatje is zoooo zacht, heerlijk!

En van zodra mama batterijtjes in de rug van het popje stopte, werd het nóg beter! Ze reageert op aanraking. Als je Baby Annabell® zachtjes heen en weer wiegt op je arm of in haar wieg, sluit ze haar oogjes en valt in slaap met tevreden snurkjes! Lore is altijd ontzettend trots als ze haar popje in slaap heeft kunnen wiegen.


Als je over Baby Annabell®'s wang aait of ze een kusje geeft, begint ze blij in zichzelf te brabbelen. Lief! Als je op haar buikje drukt, lacht ze vrolijk. Als Annabell begint te geeuwen, is het tijd om ze in bed te leggen. Als je ze op haar zij legt, valt ze zo in slaap en maakt ze zachte slaapgeluidjes. Van zodra je ze weer optilt, wordt ze wakker.

En als de baby wakker wordt, is het tijd om iets te eten. Wanneer je haar flesje geeft, beweegt ze haar mond en ogen tijdens het zuigen, net als een echte baby! Haar mondje gaat echt op en neer van zodra je het flesje geeft. Je kan het flesje vullen met water. Je moet het flesje dan tegen het gehemelte duwen en onder constante druk vasthouden tot ze geen honger meer heeft. Het lukt Lore nog niet om op het flesje te duwen, dus mama mag helpen. Wanneer Annabell gedaan heeft met drinken en je zachtjes op haar rugje klopt, laat ze een boertje.
 

 Het strafste van al: na het drinken huilt Annabell échte tranen! We konden er niet van over, maar het zijn échte tranen! En ohja, wanneer je haar luier verschoont, en daarna lichtjes op haar buikje drukt, maakt ze tevreden babygeluidjes. Levensecht!

Lore en Annabell zijn 2 handen op 1 buik. Deze pop is een echte aanrader voor kleine poppenmama's en -papa's. Ze lijkt net een echte baby, écht! Ook ik voel de kriebels zo weer opkomen als ik Baby Annabell® even mag vasthouden. En papa bleef Annabell maar wiegen op zijn arm toen hij even voor haar moest zorgen. En als ze begint te wenen, dan probeer je alles om haar te kalmeren: tutje geven, flesje geven, wiegen, knuffelen, ...


De Baby Annabell® pop maakt realistisch, fantasierijk rollenspel mogelijk en stimuleert de ontwikkeling van verantwoordelijkheidsgevoel en empathie bij kleine poppenmama’s en -papa's. Nieuw broertje of zusje op komst? Bereid je dan alvast voor en haal Baby Annabell® snel in huis! Een voorbereid broertje/zusje is er ongetwijfeld 2 waard!

En weet je wat ook wel erg handig is aan Baby Annabell®?Wanneer je 2 minuutjes niet met haar bezig bent, gaat ze in stand-by-modus om batterij te sparen. Ze heeft ook een aan- en uitknop. En die heb je soms echt wel nodig. Zoals die avond dat ik boven gehuil hoorde... Niet Lore, maar Baby Annabell® die wakker geschoten was. Net voor Lore wakker zou worden, schakelde ik Annabell uit.

My First Baby Annabell® Ik zorg voor jou kost € 44,99. De poppenset komt met een kruippakje, een muts, een slab, een flesje, een speen, een luier en een medaillon.


Heb je extra tips en suggesties nodig om je baby'tje goed te verzorgen? Bekijk dan zeker de app! De drie hoofdmomenten van een dag worden weergegeven (’s morgens, ’s middags en ’s avonds). Drinkt de pop bijvoorbeeld haar flesje, dan zie je op de applicatie de pop het flesje drinken én hoe het flesje vordert! Vervolgens stelt de app voor dat de kleine baby best een boertje laat. Wil de poppenmama echter dat daarna haar baby naar bed gaat, dan volgt de app gewoon de handeling van het meisje. De app is immers niet noodzakelijk om uren plezier te beleven aan de pop die ook zelf interactief reageert, maar het is een erg mooie toevoeging. Daarenboven is er geen connectie vereist met het internet om met de pop in combinatie van de app te spelen.


Meer weten?

http://www.baby-annabell.com/nl/