Geen excuus om binnen te blijven op woensdag 19 april, want dan is het al voor de 10de keer Buitenspeeldag!

Buitenspeeldag

Geen excuus om binnen te blijven op woensdag 19 april, want dan is het al voor de 10de keer Buitenspeeldag!

Op die dag gaan de televisiezenders Nickelodeon, Nick Jr, Studio 100 TV, Ketnet, VTMKZOOM en KADET tussen 13 en 17 uur op zwart. Geen televisie die namiddag en dus een duidelijk signaal om naar buiten te gaan. En je hoeft je zeker niet te vervelen want in bijna elke gemeente of stad is er die dag wel iets te beleven!

Hou zeker deze pagina ‘In jouw buurt’ in het oog, om te kijken waar jij al jouw energie kwijt kan! Trommel al je vrienden en buren op om een namiddag buiten te spelen en te sporten.


En de juf of meester? Die moet je er enkel nog van zien te overtuigen dat zij/hij geen huiswerk geeft op woensdag. Deze brief kan je daarbij helpen. 


Met veel plezier doet Studio 100 TV ook dit jaar weer mee aan de Buitenspeeldag. Buiten spelen is immers gezond maar vooral heel plezant. En plezier dat staat bij Studio 100 TV voorop! Op de website van Studio 100 TV vind je allerhande leuke en verrassende tips om je te amuseren tijdens de buitenspeeldag.

"Vriendschap en Avontuur zijn 2 van de kernwaarden waar Studio 100 TV voor staat. Waar kan je die nu beter toepassen dan tijdens de Buitenspeeldag?" zegt Sofie De Greef, Channel Manager van Studio 100 TV. "Met je vrienden op avontuur trekken in het bos of gewoon keiveel plezier beleven met onze superleuke buitentips! Het is voor ons dan ook een evidentie dat we dit jaar opnieuw partner zijn van dit mooie initiatief."Naast het tv-kanaal en de website van Studio 100 TV gaat ook de volledige website van Studio 100 offline tijdens de buitenspeeldag. Heel Studio 100 doet mee aan dit leuke initiatief! Kortom, deze 10de Buitenspeeldag kan nu al niet meer stuk!Meer weten?
http://www.buitenspeeldag.be/

Beelden?
Buitenspeeldag 

Studio 100