Spring is in the air, dat kan maar 1 ding betekenen: t-shirt weather. In de collectie van Brian & Nephew vind je de leukste exemplaren v...

T-shirt weather!

Spring is in the air, dat kan maar 1 ding betekenen: t-shirt weather. In de collectie van Brian & Nephew vind je de leukste exemplaren voor meisjes en jongens. De quotes zijn cool voor elke leeftijd en de kleurtjes op en top zomer.

Spring is in the air, dat kan maar 1 ding betekenen: t-shirt weather. In de collectie van Brian & Nephew vind je de leukste exemplaren voor meisjes en jongens. De quotes zijn cool voor elke leeftijd en de kleurtjes op en top zomer. Bij de jongens zijn het de stoere quotes die het hem doen ('Chill, there's pizza') - de meisjes t-shirts zijn lieflijk en grappig ('Peace, love and avocado'). Prijzen variĆ«ren tussen € 24,95 en 37,5.


Brian & Nephew is er voor kindjes van 2 tot tieners van 18 jaar (of mama's). De collecties zijn vanaf zaterdag 1 april verkrijgbaar op de webshop en in geselecteerde boetieks en multibrandstores (onder andere AS Adventure, Inno). 
Brian & Nephew is een Belgisch label dat wordt ontwikkeld door Vlerick NV (Oudenaarde). Het bedrijf zet in op kwaliteit en eerlijke productie. Achter het label staat een gepassioneerd team met liefde voor het vak en een jarenlange expertise in de productie van kinderkleding.Meer weten?
http://www.brianandnephew.com/

Foto's?
Brian & Nephew