Gisteren kon je op de blog lezen hoe we met de roosjessnijder Rösli van GEFU de allermooiste wortelroosjes maken. En er is goed nieuws: we ...

Proefkonijn gezocht: Roosjessnijder Rösli

Gisteren kon je op de blog lezen hoe we met de roosjessnijder Rösli van GEFU de allermooiste wortelroosjes maken. En er is goed nieuws: we mogen zo'n roosjessnijder weggeven aan één van onze lezers.

De GEFU roosjessnijder is geschikt voor het snijden van harde groenten zoals courgette, radijsachtigen en wortels. Leuk om creatief te koken en je gerechten te decoreren.

Lees hier onze ervaringen. 


En binnenkort is het misschien aan jou! Getest op kinderen zkt een proefkonijn om te experimenteren met de roosjessnijder Rösli van GEFU. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan met een reactie op de blog (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jouw favoriete groente is. Reageren kan tot en met dinsdag 14 maart.


Meer weten?
https://gefu.com/


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.