Prinses Arabella wil graag een broertje of zusje om mee te spelen. Maar is dat wel altijd zo leuk, grote zus zijn? Dit grappige verhaal bren...

Proefkonijn gezocht: Prinses Arabella wordt grote zus

Prinses Arabella wil graag een broertje of zusje om mee te spelen. Maar is dat wel altijd zo leuk, grote zus zijn? Dit grappige verhaal brengt de voor- en nadelen van broertjes en zusjes.

Prinses Arabella wil graag een broertje of zusje om mee te spelen. Wat zou het leukste zijn? Een zusje lijkt Arabella wel fijn. Tot ze het zusje van prins Mimoen ontmoet. Een broertje dan maar? De broertjes van prinses Ling zijn geen doetjes. Misschien moet Arabella een oudere zus vragen? Dan hebben mama en papa een verrassing. En wat voor één!!Dit boek uit de populaire prinsessen-reeks is een ideaal geschenk bij de geboorte van een broertje of zusje. 

Getest op kinderen zkt een grote zus om de voor- en nadelen van broertjes en zusjes, samen met prinses Arabella, te ontdekken. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waaromjij graag grote zus bent/zou zijn. Reageren kan tot en met dinsdag 4 april.


Klik hier om het boek al een keer in te kijken.


PRINSES ARABELLA WORDT GROTE ZUS
Mylo Freeman
€ 14,50
http://www.eenhoorn.be/nl/prinses-arabella-wordt-grote-zus.html

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.