De Vlaams-Zweeds-Noorse familiefilm CLOUDBOY, met onder andere Daan Roofthooft en Geert Van Rempelberg, komt uit op woensdag 5 april. Getes...

Proefkonijn gezocht: Première Cloudboy

 De Vlaams-Zweeds-Noorse familiefilm CLOUDBOY, met onder andere Daan Roofthooft en Geert Van Rempelberg, komt uit op woensdag 5 april. Getest op kinderen mag op zaterdag 1 april een gezin naar de première sturen. 

De 12-jarige stadsjongen Niilas woont bij zijn papa. Zijn Zweedse mama Katarina kent hij nauwelijks. Niilas moet, zeer tegen zijn zin, tijdens de zomervakantie naar het Hoge Noorden reizen waar zijn moeder en haar nieuwe gezin tussen de rendierherders wonen. De rendiertrek is volop aan de gang en ook Niilas moet een handje toesteken. Ondanks de warme ontvangst, reageert Niilas heel terughoudend. De enige die hem begrijpt, is zijn nieuwe halfzus Sunnà. Stilaan ontdekt hij zijn roots, die sterker blijken dan hij ooit had kunnen vermoeden. Tegen alle verwachtingen in beleeft Niilas de meest avontuurlijke zomer van zijn leven.  


Cloudboy is het langspeelfilmdebuut van regisseur Meikeminne Clinckspoor. 

Getest op kinderen zkt een testgezin om de film te keuren op zaterdag 1 april (nee, geen grapje!) om 14u30 in Kinepolis Antwerpen. De adviesleeftijd is 8 jaar (ondertitels). Iets voor jullie? Stel je snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel of een avontuurlijke zomer in het Hoge Noorden iets voor jou zou zijn. Reageren kan tot en met dinsdag 28 maart. Bekijk hier de trailer.Meer weten?
http://www.jekino.be/nl/filmcatalogus/interne_films/cloudboy-6280.html

Foto's?
Jekino