Vanaf heden lanceert Zazi-Brands #Different: een uniek en nieuw concept, waarbij je je eigen kleding kunt ontwerpen! Zazi-Brands is vooral b...

Ontwerp je eigen kleding

Vanaf heden lanceert Zazi-Brands #Different: een uniek en nieuw concept, waarbij je je eigen kleding kunt ontwerpen! Zazi-Brands is vooral bekend van de merken LoFff, LoveStation22, Legends22 en LavaLava.


Je kunt kiezen uit een aantal basismodellen, die je volledig naar eigen wens kunt invullen. De kleding wordt gemaakt van zachte organische katoenen tricot. #Different is de eerste die Fashion on demand voor kinderen aanbiedt!

Wat is er mooier dan een eigen design-jurk of shirt te gaan dragen? Hiermee kun jij je kleden zoals JIJ wil. ANDERS dan alle anderen! Vandaar de naam different. Maak de wereld vrolijker en kleurrijker en begin vandaag nog met het ontwerpen van je eigen unieke kledingstuk.Hoe werkt het?

Via www.goodinbeingdifferent.com krijg je een uitgebreide uitleg over hoe het werkt. Je kunt kleding ontwerpen in de maten 92 t/m 176, voor jongens en meisjes.
 En de prijs? Die valt reuze mee: vanaf € 34,95 voor een shirt of € 49,95 voor een jurk!
 Weet je nog niet precies hoe je je dit voor moet stellen? Neem een kijkje in het LookBook en lees vooral ook de tips & tricks van de profi’s. Als je je ontwerpen ingestuurd hebt, duurt het een week of 3 voordat het bij je thuis bezorgd wordt. En dan kun jij je eigen ontwerp aan!

Jij bent de enige in de wereld die zo’n ontwerp draagt: hoe gaaf is dat?!


Foto's?
Zazi-Brands

Meer weten?
www.goodinbeingdifferent.nl