Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en...

Disneyland®5: Disney Illuminations

Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en zijn Vrienden vooruit en worden ze de ontdekkingsreizigers van de toekomst in een buitengewone, splinternieuwe Parade. Tijd om te schitteren! Deze week zetten we de nieuwigheden van Disneyland® Paris in de schijnwerpers. Vandaag: Disney Illuminations.


Wanneer de avond valt, is het tijd voor een spectaculaire nieuwe ervaring : Disney Illuminations. Deze gloednieuwe show is een technisch hoogstandje boordevol geluid, licht, projecties, fonteinen en adembenemende pyrotechnische effecten.

Finally, stars are on the agenda, with a sequence of "live action images" which will delight all Star Wars fans. Featuring the Millennium Falcon, TIE Fighters, Stormtroopers... The Force is strong with Disney Illuminations.Op het silhouet van het Kasteel neemt Mickey de bezoekers elke avond mee op een boeiende reis in de voetsporen van de helden van de geanimeerde meesterwerken. Hij neemt het publiek mee naar een dimensie waar de verhalen van De Kleine Zeemeermin, Finding Nemo en Frozen tot leven komen met, voor de allereerste keer, projecties van “live action” filmbeelden. Gasten zullen getuige zijn van een ongelooflijke zeeslag met de Black Pearl, het legendarische schip van Jack Sparrow. Tot slot staan er sterren op de agenda, met een opeenvolging van “live action beelden” die elke Star Wars fan zullen bekoren. Millennium Falcon, TIE Fighters, Stormtroopers ... The Force is strong met Disney Illuminations.

Meer weten?
http://www.disneylandparis.be/nl/

Foto's? 
Disneyland® Park