Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en...

Disneyland®4: Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission

Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en zijn Vrienden vooruit en worden ze de ontdekkingsreizigers van de toekomst in een buitengewone, splinternieuwe Parade. Tijd om te schitteren! Deze week zetten we de nieuwigheden van Disneyland® Paris in de schijnwerpers. Vandaag: Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission.


In het voorjaar van 2017, neemt Star WarsTM zijn intrede in een legendarisch ruimteattractie. Space Mountain wordt Star Wars Hyperspace Mountain voor een volstrekt unieke ervaring. In een volledig nieuwe omgeving, geïnspireerd door het Star WarsTM universum, sluiten bezoekers zich aan bij de Rebel Alliance en worden ze piloten op een sensationele missie. Ze reizen met grote snelheid door de Star WarsTM galaxy op de legendarische soundtrack van de saga.


De ervaring wordt helemaal compleet dankzij adembenemende speciale effecten. Het wordt een unieke en sensationele reis door het Star WarsTM universum waarbij bezoekers de TIE fighters en de dreigende Star Destroyer proberen te ontwijken.Meer weten?
http://www.disneylandparis.be/nl/

Foto's? 
Disneyland® Park