Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en...

Disneyland®3: The Starlit Princess Waltz

Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en zijn Vrienden vooruit en worden ze de ontdekkingsreizigers van de toekomst in een buitengewone, splinternieuwe Parade. Tijd om te schitteren! Deze week zetten we de nieuwigheden van Disneyland® Paris in de schijnwerpers. Vandaag: The Starlit Princess Waltz.

Met een snufje feeënstof opent Tinker Bell het feest. Doornroosje nodigt de andere Disney Prinsessen uit op het bal : Ariël, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana.


Elke prinses maakt haar entree in een prachtige baljurk , speciaal gemaakt voor de 25ste Verjaardag, op de muziek van een romantische fanfare. Hun boodschap : het publiek eraan herinneren dat elke meisje, ongeacht haar leeftijd of achtergrond, een Prinses is. Deze show wordt versterkt door het vrolijke gedans van de spectaculaire fonteinen voor het Kasteel van Doornroosje.
Meer weten?
http://www.disneylandparis.be/nl/

Foto's? 
Disneyland® Park