Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en...

Disneyland®2: Micky presents: Happy anniversary Disneyland Paris

Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en zijn Vrienden vooruit en worden ze de ontdekkingsreizigers van de toekomst in een buitengewone, splinternieuwe Parade. Tijd om te schitteren! Deze week zetten we de nieuwigheden van Disneyland® Paris in de schijnwerpers. Vandaag: Micky presents: Happy anniversary Disneyland Paris.

De Disney sterren nodigen de bezoekers elke dag uit om zich te verzamelen voor het podium aan het Kasteel van Doornroosje voor een grootse verjaardagshow. Vanuit alle hoeken van het park komen ze bijeen voor de komst van de bekendste muis.


Voor deze bijzondere verjaardag haalt Mickey zijn allermooiste pak uit de kast : een smoking in de feestelijke kleuren blauw en zilver. 1, 2, 3, 4, het is tijd om allemaal samen te zingen : “Gelukkige Verjaardag Disneyland Paris”!Meer weten?
http://www.disneylandparis.be/nl/

Foto's? 
Disneyland® Park