Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en...

Disneyland®1: Disney stars on parade

Het is 25 jaar geleden dat Disneyland® Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en zijn Vrienden vooruit en worden ze de ontdekkingsreizigers van de toekomst in een buitengewone, splinternieuwe Parade. Tijd om te schitteren! Deze week zetten we de nieuwigheden van Disneyland® Paris in de schijnwerpers. Vandaag: Disney Stars on parade.


Een verrassing van formaat is de gloednieuwe Disney Parade. Met sprankelende nieuwe praalwagens, nieuwe muziek, een overvloed aan Disney Figuren en nieuwe kostuums zal Disney Stars on Parade jong en oud verbazen.Tijdens Disney Stars on Parade volgen we Mickey en zijn Vrienden op een echte ontdekkingsreis naar het land van de verbeelding, verdeeld in 8 hoofdstukken. Mickey, Minnie, Donald Duck, Goofy en Knabbel en Babbel zijn de ontdekkers van de toekomst... met een steampunk geïnspireerde futuristische look. De helden van Toy Story volgen niet veel later en nemen de bezoekers mee “naar oneindig ver, en verder!”. Brul mee met Simba “Hakuna Matata”!
Nadien herinneren Baloe en Mowgli ons eraan dat je “van beren leren kan”, op het geluid van de percussie die een gevoel van avontuur en een jungle sfeer oproept. Begeef je vervolgens naar Neverland met Peter Pan en de Verloren Jongens! Ook de onderwaterwereld wordt gevierd met Nemo, Marlin en Dory.Wees voorzichtig voor het gebrul van de majestueuze draak van Maleficent, die prins Philip uitdaagt en vuur spuwt. Gelukkig overwint de romantiek van de Disney Prinsesses altijd het kwade. Het laatste hoofdstuk van deze wereld vol verwondering wordt afgesloten wanneer het boek zich sluit omwille van een ijzige zucht, dankzij de geliefde heldinnen van Frozen.

 

Meer weten?
http://www.disneylandparis.be/nl/

Foto's? 
Disneyland® Park