Vandaag stelt Sony Pictures Animation De Smurfen en het Verloren Dorp voor, een animatiekomedie met een frisse kijk op de bekende, kleine bl...

De Smurfen en het Verloren Dorp

Vandaag stelt Sony Pictures Animation De Smurfen en het Verloren Dorp voor, een animatiekomedie met een frisse kijk op de bekende, kleine blauwe wezentjes. De fans van het eerste uur kunnen verheugd zijn, want de film grijpt terug naar de toon en stijl van Peyo’s geliefde strips.


Smurfin heeft het gevoel dat iedereen behalve zij iets te doen heeft in  het Smurfendorp: Grote Smurf leidt het dorp, Koksmurf bakt, en zelfs Moppersmurf... moppert. Dus wat moet het enige meisje in het dorp dan doen? Op zoek gaan naar haar eigen bezigheid, natuurlijk! Als ze per ongeluk het pad kruist van een mysterieuze figuur die het betoverde bos in vlucht, volgt ze hem en komt ze terecht in het onbekende Verboden Woud. Samen met haar broers Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf vormt ze het Smurfenteam, dat achternagezeten wordt door de boze tovenaar Gargamel. Ze raken verzeild in een wild avontuur vol actie, gevaar en verrassingen, dat hen naar het grootste mysterie in de geschiedenis van de Smurfen leidt! Dankzij het nieuwe uiterlijk van de Smurfen en de mysterieuze personages zal deze langverwachte speelfilm vol avontuur, humor en emoties zeker bij jongens én meisjes in de smaak vallen.


Het belooft de beste familiefilm van 2017 te worden. De rijke, moderne verhaallijn neemt ons mee om samen met Smurfin te ontdekken wie ze echt is, en zit boordevol Smurfenwaarden zoals vriendschap, optimisme, verdraagzaamheid, behulpzaamheid en respect voor anderen en voor Moeder Natuur.

De fans van de Smurfen zullen de Smurfenervaring ook buiten de bioscoop kunnen beleven, dankzij een veelomvattend licentieprogramma voor verschillende generaties, in samenwerking met meer dan 100 promotionele partners. Er zal een heel assortiment merchandising beschikbaar zijn, inclusief een speelgoedlijn geïnspireerd op de film (ontwikkeld door Jakks Pacific), kledingcollecties voor kinderen en volwassenen, schoolbenodigdheden, decoratie, ... De Smurfen zullen ook verschillende Europese supermarkten veroveren, met de lancering van getrouwheidscampagnes en promoties voor voedingswaren met leuke extraatjes om te verzamelen.


Smurfen jullie mee?


Meer weten?
https://kinepolis.be/nl/films/de-smurfen-en-het-verloren-dorp
 
Foto's?
Philippe Glorieux