Hanne, Marthe en Klaasje presenteren met trots de nieuwe videoclip van Alle Kleuren! Het is ondertussen de derde versie van de videoclip van...

Alle Kleuren in nieuw jasje

Hanne, Marthe en Klaasje presenteren met trots de nieuwe videoclip van Alle Kleuren! Het is ondertussen de derde versie van de videoclip van het nummer. Karen, Kristel & Kathleen brachten Alle Kleuren als eerst uit en later is door Karen, Kristel & Josje een vernieuwde versie opgenomen. 

Het liedje Alle Kleuren is de rode draad door de nieuwe K3 show, die sinds januari in verschillende steden in Belgiƫ is te zien.

In de show zijn Hanne, Marthe en Klaasje er klaar voor om hun allereerste eigen show tot een groot feest te maken, maar dan merkt Marthe op dat de kleuren van de regenboog plotseling zijn verdwenen. Zonder de mooie kleuren kan K3 ook geen vrolijke show geven. Met de hulp van Captain Space probeert K3 de kleuren terug te halen bij de bewoners van drie planeten die ze hebben meegenomen. Maar daar is heel veel liefde, plezier en energie voor nodig… Gaat het K3 lukken om alle kleuren van de regenboog weer bij elkaar te krijgen?Hier kan je de vernieuwde videoclip bekijken. De K3 shows zijn nog te zien in Antwerpen en Oostende.


Meer weten?
www.studio100.com

Foto's
Studio 100