Vergeet het zandmannetje soms bij jullie langs te komen? Het is niet ongewoon dat kinderen nachtmerries hebben: bijna 1 kind op 3 jonger dan...

Rustige nachten

Vergeet het zandmannetje soms bij jullie langs te komen? Het is niet ongewoon dat kinderen nachtmerries hebben: bijna 1 kind op 3 jonger dan 5 jaar heeft het lastig om in te slapen en wordt 's nachts wakker. Alvityl Zachte Nacht helpt kinderen te ontspannen. Janne testte het uit.

Tegenover de vele mogelijke oorzaken (schoolstress, uur- of seizoensverandering, zenuwachtigheid, ...) staan er maar weinig natuurlijke oplossingen. Schaapjes tellen? Dat lukt niet altijd...
 

Om uw kinderen te helpen ontspannen en voor een goede nachtrust rekent Alvityl op de bewezen kalmerende eigenschappen van citroenmelisse (1,5g), in combinatie met kamille (50mg) en linde (100mg), (voor één dosis = 10ml). Deze weldoende planten worden verrijkt met magnesium (57mg of 15% van de VWR1), dat op een natuurlijke manier bijdraagt aan een goede werking van het zenuwstelsel, zowel overdag als 's nachts. 


"We hebben de slaapsiroop getest bij onze oudste dochter en zij slaapt er beter mee. Ze slaapt vaster en heeft minder nachtmerries", zegt mama Ymke.

De drinkbare oplossing met 95% natuurlijke actieve stoffen Alvityl Zachte Nacht biedt een innovatieve, natuurlijke oplossing met een tweevoudige transversale werking op de nachtrust en zonder gevaar voor gewenning: kalmeert en ontspant bij het slapengaan bevordert een herstellende nachtrust.

"De slaapsiroop heeft een bananensmaak. Het gaat heel vlot binnen. 2 weken lang kreeg Janne elke avond een volle lepel. Die lepel zit in het pakje. Haar nachten waren rustiger. We zijn er dan even mee gestopt en we merkten dat ze weer slechter sliep.


"Janne had vaak nachtmerries. Die zijn nu veel minder. Bij het stoppen van de inname, kwam ze ook weer regelmatiger eens naar beneden om te zeggen dat ze ergens bang van was of dat ze schrik had in slaap te vallen. Wanneer we Alvityl Zachte Nacht dan weer een paar dagen geven, is ze terug rustiger."

Janne is meestal een vroege vogel. "Maar wanneer ze de siroop gebruikt, slaapt ze iets langer. Daardoor is ze overdag ook aangenamer. Ondertussen zijn we een nieuwe fles gaan halen. Nu krijgt ze de siroop als het een vermoeiende dag is geweest."


Alvityl Zachte Nacht mag gebruikt worden door kinderen vanaf 3 jaar. 1 maatlepel (10 ml) per dag, bij voorkeur na het avondeten. Voor een flacon van 150 ml betaal je € 11,90. 

 

#testuit2017


Meer weten?
http://www.alvityl.be