Ik had nog nooit van LR Health & Beauty Systems gehoord (het bestaat nochtans al sinds 1985). Tot een mama van één van onze proefkonijnt...

Proefkonijntjes gezocht: LR Aloë Vera verzorgingspakket

Ik had nog nooit van LR Health & Beauty Systems gehoord (het bestaat nochtans al sinds 1985). Tot een mama van één van onze proefkonijntjes me erover aansprak. LR heeft een uitgebreid babygamma, aanbevolen door kinderartsen en vroedvrouwen. En wij mogen deze producten laten uittesten!

LR Health & Beauty Systems staat bekend voor zijn topproducten van hoge kwaliteit. Het gamma Aloë Vera producten vormt een belevenis voor de huid. Met de meer dan 40 Aloë Vera verzorgingsproducten van LR verwen je je huid elke dag opnieuw. Niet enkel jouw huid, maar ook die van je kleintje.
We mogen 2 pakketten laten uittesten:

WASPAKKET 1:

* wash cream: zorgt voor een milde reiniging van het hele lichaam en ondersteunt het vochtgehalte van de huid
* bubble bath: betekent zacht baden voor de gevoelige babyhuid en droogt de huid niet uit
* shampoo: zorgt voor een milde reiniging van het haar en de hoofdhuid. Je kan het haar makkelijker doorkammen.VERZORGINGSPAKKET 2:
* care lotion: hydrateert de babyhuid en houdt ze soepel en zacht. Ze ondersteunt de huidbarrière.
* face cream: geeft een zachte verzorging en bescherming van het gezicht, hydrateert de droge huid.
* protection cream: verzorgt de babybilletjes en kalmeert bij luieruitslag.Voor deze LR Aloë Vera verzorgingsproducten wordt uitsluitend het hoogwaardige binnenste van het blad van de Aloë Vera Barbadensis Miller, van gecontroleerde teelt in het hoogland van Mexico, gebruikt.

Getest op kinderen zkt 2 proefkonijntjes om heerlijk te relaxen met één van deze ontspannende verzorgingspakketten. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan met een reactie op de blog (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jouw favoriete verzorgingsmoment is. Vertel ook welk pakket je het liefst zou uittesten. Reageren kan tot en met maandag 20 februari.
Meer weten?
https://www.lrworld.com/nl/product-wereld/cosmetica/huidverzorging/


Foto's?
LR
Health & Beauty Systems

De producten worden door de consulente gratis naar je thuis verzonden. In ruil voor de producten verwachten we een verslag en foto's.