Jekino brengt de film STORM - Letters van Vuur uit in de Vlaamse bioscopen op woensdag 1 maart. Het is een grootse avonturenfilm, die zich a...

Proefkonijn gezocht: Première STORM

Jekino brengt de film STORM - Letters van Vuur uit in de Vlaamse bioscopen op woensdag 1 maart. Het is een grootse avonturenfilm, die zich afspeelt in Antwerpen, late Middeleeuwen. Getest op kinderen stuurt graag een gezin naar de première. Iets voor jullie?

Storm is de 12-jarige zoon van drukker Klaas Voeten, die in het grootste geheim ook verboden teksten drukt. Het jaar is 1521 en de Inquisitie zwaait ongenadig de plak over Antwerpen. Ook Storms veilige leventje komt volledig op z’n kop te staan wanneer Klaas op heterdaad wordt betrapt. Storm vlucht net op tijd weg met de originele briefletters en wordt het middelpunt van een klopjacht. Achtervolgd door soldaten krijgt hij hulp van Marieke, een meisje dat in de ondergrondse tunnels van de stad woont. In een race tegen de klok proberen ze samen Storms vader te redden van de brandstapel. Maar wie kunnen ze nog vertrouwen?


De film wordt geproduceerd door Phanta Vision (NL), Bulletproof Cupid (BE) en Iris Productions (LUX), met de steun van Screen Flanders, BNP Paribas Fortis Film Finance en de Tax Shelter van de Belgische federale overheid.

Cast: Davy Gomez, Peter Van den Begin, Juna de Leeuw, Yorick van Wageningen, Angela Schijf, Laura Verlinden, Tibo Vandenborre.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 9 jaar om naar de première te gaan. Op zondag 26 februari om 16 uur word je tijdens Het Jeugdfilmfestival verwacht in het Zuiderpershuis in Antwerpen. De volgende acteur zullen ook aanwezig zijn: Davy Gomez, Juna de Leeuw, Peter Van den Begin. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan met een reactie op de blog (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarom jij wel/niet graag in de ondergrondse tunnels van de stad zou wonen. Reageren kan tot en met maandag 13 februari.Meer weten?
https://youtu.be/LfwiIZ0S5fM
www.jekino.be/stormdefilm


Foto's?
Jekino