Dit najaar maakten The Powerpuff Girls wereldwijd hun grote comeback! Sinds april is er op Cartoon Network een splinternieuwe televisieree...

Maak je eigen Powerpuff Girl avatar

Dit najaar maakten The Powerpuff Girls wereldwijd hun grote comeback! Sinds april is er op Cartoon Network een splinternieuwe televisiereeks te zien met nieuwe avonturen van de drie meisjes, die 'de wereld redden voor bedtijd'. Maak nu je eigen Powerpuff Girl avatar met de Powfactor. Elien en Lore deden het alvast!

Een nieuwe licentielijn met speelgoed, verkleedkostuums en home entertainment producten ondersteunt deze herlancering van The Powerpuff Girls. Met meer dan 2,5 miljard dollar inkomsten uit retail sinds hun debuut is The Powerpuff Girls een van de succesvolste Cartoon Network merken aller tijden. De serie, gecreëerd door Craig McCracken, ging in 1996 van start en won reeds 2 Emmy® Awards.


Het sociale luik Powerpuff Yourself is een echt fenomeen op social media met meer dan 12 miljoen fans wereldwijd die hun eigen Powerpuff Girl avatar ontwikkelden. De Powfactor is een nieuwe functie in Powerpuff Yourself en benadrukt het unieke ingrediënt in ieder van ons, onze specifieke kracht of invloed op de wereld. Kinderen en jongeren worden namelijk nog steeds vaak gepest of voelen zich niet zelfzeker en dit moet hen een duwtje in de rug geven.


Elien en Lore maakten hun eigen Powerpuff Girl avatar met de Powfactor. Elien koos als unieke ingrediënten: haar brilletje, een poes op haar shirt (ze is de 'poes' in de klas) en haar fototoestel in de hand (Elien maakt écht van alles foto's, het zit in de genen). Na het invullen van de vragenlijst kreeg ze als kracht: bruut stoer. Ja, dat klopt.


Lore koos voor volgende unieke eigenschappen: regenboog-oogjes (kan ook moeilijk anders als grootste K3-fan), een handtasje (altijd handig en bij de hand als poppenmama) en een cool balance board. Haar extra krant? Creabea. Check!


Maken jullie ook snel je
Powerpuff Girl avatar? En deel je avatar op sociale media met de hashtag #powfactor.


Meer weten?
powerpuffyourself.com

Foto's?
Cartoon Network