Na het succes van Kadanza en Kadanza Together, met in totaal meer dan 75 000 bezoekers, presenteren Ketnet en Studio 100 de gloednieuwe Ketn...

Ketnet Musical, Unidamu nu al een groot succes!

Na het succes van Kadanza en Kadanza Together, met in totaal meer dan 75 000 bezoekers, presenteren Ketnet en Studio 100 de gloednieuwe Ketnet Musical: Unidamu! Met 24 jonge talenten aan de zijde van volwassen hoofdrolspelers Herman Verbruggen en Sien Wynants belooft ook de derde Ketnet Musical een groot succes te worden. 


Vandaag, enkele weken voor de première op woensdag 1 maart 2017, blijkt dat de kersverse winnaars van de Gouden K voor Beste Ketnet programma alvast kunnen rekenen op 30 000 bezoekers! Ketnetters die de musical niet willen missen, moeten zich dus haasten voor een ticket! 


 
Unidamu is een mysterieus fantasy-verhaal waarin alle muziek uit de gewone wereld verdwijnt naar Unidamu, een afkorting van 'Universum voor dans en muziek.'  Unidamu is een wonderlijke plek waar je moet geweest zijn om het te geloven. De kleine Max komt terecht in die wereld en wil de muziek opnieuw naar de gewone wereld krijgen. Maar of hij daarin zal slagen? De musical wordt een mix van nummers uit het Studio 100- en Ketnet-repertoire.


Al 30 000 tickets werden verkocht en de jonge talenten hopen nu de kaap van 40 000 bezoekers te kunnen halen. Bekijk hier snel hun oproep. 

Speeldata:
Kursaal OOSTENDE: woensdag 1 & donderdag 2 maart
Capitole GENT: zaterdag 1 & zondag 2 april
Ethias Theater HASSELT: zaterdag 8 april
Stadsschouwburg ANTWERPEN: zaterdag 22, zondag 23, zaterdag 29 & zondag 30 aprilMeer weten?
www.ketnetmusical.be

Foto's?
Studio 100