Center Parcs viert in mei haar 50ste verjaardag. Al een halve eeuw brengt Center Parcs mensen samen door het bieden van bijzondere vakantie...

50 jaar Center Parcs

Center Parcs viert in mei haar 50ste verjaardag. Al een halve eeuw brengt Center Parcs mensen samen door het bieden van bijzondere vakantiebelevenissen. Deel jouw favoriete moment!


Om dit met heel België te vieren, nodigt Center Parcs iedereen uit om in de komende maanden zijn herinneringen en meest onvergetelijke Center Parcs-momenten te delen. Wie zijn favoriete en gekoesterde Center Parcs-momenten deelt via 50jaar.centerparcs.be, maakt kans op een verblijf in Center Parcs. Om zo te herbeleven wat een vakantie in één van de vakantieparken zo bijzonder maakt.Center Parcs is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in Europa, met parken in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. In de afgelopen decennia groeide het bedrijf uit tot Europees marktleider in de recreatiesector. Center Parcs was de eerste speler in de recreatiesector die een nieuwe manier van vakantie vieren introduceerde: dichtbij huis, maar toch even lekker weg. Center Parcs viert haar 50ste verjaardag in mei, waarbij zij niet alleen terugkijkt, maar ook vooruitblikt op de innovaties die in de komende jaren voor de deur staan.Hele generaties zijn met Center Parcs opgegroeid en hebben onvergetelijke herinneringen aan een verblijf in één van onze parken. Zo kunnen veel mensen zich de jaren 70 nog herinneren, toen veel huisjes waren voorzien van zitkuilen: een moderne vorm van gezelligheid die vanuit de parken in Nederland haar weg vond naar veel Belgische huiskamers. In de decennia daarna deden andere innovaties, zoals het subtropisch zwemparadijs - de Aqua Mundo- de wildwaterbaan en recentelijk de Center Parcs app en flexibele aankomstdagen hun intrede”, vertelt Andres Neira de Back, Directeur Marketing van Center Parcs Europe. “Ook in de toekomst blijven we innoveren. We investeren in bestaande én nieuwe parken en slaan onze vleugels ook in de komende jaren uit. Allemaal om ervoor te zorgen dat onze gasten optimaal van hun vakantie genieten en dus ‘echt even samen’ kunnen zijn. Het 50-jarig jubileum is een mooie aanleiding voor een terugblik en om herinneringen met elkaar uit te wisselen. We zijn dan ook erg benieuwd naar de vakantiebelevenissen en verhalen die mensen via 50jaar.centerparcs.be de komende maanden met ons zullen delen.
 
Vorig jaar mochten wij Center Parcs uitgebreid gaan uittesten. Onze avonturen kan je hier, hier, hier en hier nalezen. Echt even samen!


Meer weten?
http://centerparks.be/

Foto's?
Center Parcs