Heb jij het verstand van een spons? Misschien wordt het dan tijd om deze super-leuke schuifpuzzel in de mix te gooien.

Proefkonijn gezocht: Spongebob Squarepants

Heb jij het verstand van een spons? Misschien wordt het dan tijd om deze super-leuke schuifpuzzel in de mix te gooien.

Duik diep in de wereld van SpongeBob met dit logisch denkspel, met 48 opdrachten, van makkelijk tot razend moeilijk. Compact denkspel met opbergruimte voor puzzelstukken en boekje met opdrachten. Ben jij er klaar voor? Ga ervoor SpongeBob!

Inhoud: Transparante opbergruimte, deksel met spelbord, 8 dubbelzijdige puzzelstukken, boekje met opdrachten en oplossingen.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 6 jaar om dit spel uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en bewijs dat jij een puzzelkampioen bent. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 30 januari.


Je kan dit spel kopen in heel wat speelgoedwinkels of in de online SmartGames shop. De adviesprijs is 14,99 euro.Meer weten?
http://www.smartgames.eu/nl/smartgames/spongebob

Foto's?
Smartgames


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.