In Bouw je eigen vliegende draak van Dugald Steer (bekend van o.a. de bestseller Drakologie) leer je alles over draken. En je maakt er zelf ...

Proefkonijn gezocht: Bouw je eigen vliegende draak

In Bouw je eigen vliegende draak van Dugald Steer (bekend van o.a. de bestseller Drakologie) leer je alles over draken. En je maakt er zelf één! Met een opwindmechanisme om de vleugels en kaak te laten bewegen. Iets voor jou?

Welke verschillende soorten draken zijn er? Wat vertellen de mythes en legendes ons over deze magische dieren? Je krijgt ook een uniek kijkje in hun anatomie en ontdekt hoe ze bewegen, wat ze eten en hoe ze vuur spuwen.

Deze box wordt geleverd met:
* 30 onderdelen om je eigen vliegende draak te maken

* een boek van 32 pagina's met uitgebreide informatie over draken
* opwindbare motor om de vleugels te laten fladderen en de bek te laten klapperen

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om zo'n vliegende draak te bouwen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat!
Dat kan met een reactie op de blog (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jij zo bijzonder vindt aan een draak. Reageren kan tot en met zondag 8 januari.


BOUW JE EIGEN VLIEGENDE DRAAK
Dugald Steer
€ 19,99
http://www.lsamsterdam.nl/boek/bouw-je-eigen-vliegende-draak/

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.