Zag je de nieuwe behangcollectie Wallpower Junior al? Een collectie met een scala aan achtergronden, herbruikbare muurstickers en spannende ...

Nieuw avontuur op de muur

Zag je de nieuwe behangcollectie Wallpower Junior al? Een collectie met een scala aan achtergronden, herbruikbare muurstickers en spannende taferelen om een eigen verhaal mee te maken. Geschikt voor kleine, maar zeker ook voor grotere kinderen, voor jongens en voor meisjes.

Gebogen over de lijnen van je schoolschriftje, droom je ver weg. De stickers van de juf dansen van het papier, zweven door je kamer en beginnen op de muur aan een nieuw avontuur.

Je ontmoet elfjes, indianen, flamingo’s en dinosaurussen in betoverende landschappen. Omringd door de fonkelende sterren in het heelal, zeil je over de uitgestrekte wereldzeeën. Hoor je de sirenes in de stad of ga je op ontdekkingsreis in het bos? Je ziet de schaduwen van de bomen, een paradijsvogel zit parmantig op zijn tak en hertjes en eenhoorns dartelen bij de waterval. Je favoriete woorden spatten in lichtpuntjes van de muur. 
Met Wallpower Junior maak je je eigen verhaal. Plak de herbruikbare muurstickers zelf op de muur en kies uit een scala aan taferelen of achtergronden. Van verweerd hout, een Bretonse streep, fijne ruitjes, robuust baksteen, vrolijke verfspatten tot magisch reëel. Zachte kleuren als roze, grijs en mint, tot sprekend blauw, groen en oker. Leef je uit en beleef met Wallpower Junior je eigen avontuur.
 
Meer weten?
eijffinger.com

Foto's?
Eijffinger