Koud weer, donkere dagen, onevenwichtige voeding, groeispurt… dat is maar een greep uit de factoren die bij klein én groot een gevoel van ...

Minder lang slapen én vrolijker

Koud weer, donkere dagen, onevenwichtige voeding, groeispurt… dat is maar een greep uit de factoren die bij klein én groot een gevoel van vermoeidheid en energieverlies kunnen veroorzaken. Floor test Alvityl Multivitaminen voor ons uit. Zou zij ook zo moe zijn?

De drinkbare oplossing Alvityl Multivitaminen, een sterproduct in het gamma van Alvityl sinds de lancering van het merk, helpt de batterijen op te laden en de vorm en vitaliteit van ieder kind te herstellen.


Mama Ymke was heel erg enthousiast dat dochter Floor het product mocht uitproberen. "Ik heb dat vroeger ook genomen en mij hielp het." En ja hoor, ook Floor is ermee geholpen! "Ze slaapt nu 12 uur en staat vrolijk op. Een paar weken geleden had ze nog minstens 15 uren slaap nodig."


De formule bevat niet minder dan 11 vitaminen (waaronder B1, B3, B6, B8, B9, C en D) die speciaal zijn gedoseerd om 100% van de VWR1 te dekken, ze helpt botten en tanden te behouden en draagt bij tot de goede werking van het zenuwstelsel. En jawel, de formule valt in de smaak van het hele gezin en zelfs van de jongste kids, dankzij de heerlijke pruimensmaak.

"Floor heeft er echt deugd van. Ze moet minder lang slapen dan voordien en ze wordt ook vrolijker wakker. Normaal zou ze al heel lang een verkoudheid hebben gehad, maar die blijft ook uit. Raar maar waar, de kleine meid is precies een andere mie."


Alvityl Mutivitaminen Drinkbare oplossing is een flacon van 150ml. De kostprijs bedraagt € 13,99. Het product bestaat ook voor junioren: Alvityl Junior kauwtabletten en Alvityl Plus sliktabletten.

 

#testuit2017Meer weten?
http://www.alvityl.be/vitalite-2/alvityl-multivitamines-2/