Wat was Amber blij! De Sint bracht een spliksplinternieuwe Baby born® pop en Getest op kinderen bezorgde haar een Fijne verjaardag Kerstset ...

Kleertjes voor baby

Wat was Amber blij! De Sint bracht een spliksplinternieuwe Baby born® pop en Getest op kinderen bezorgde haar een Fijne verjaardag Kerstset met allerlei leuke accessoires voor die lieve pop.


Bloeien er geen bloemen in de winter? Jawel, ijsbloemen! BABY born® is dol op ijsbloemen en daarom krijgt ze een ijsbloemenset in mooie rozetinten.

"Ik kende het setje van tevoren niet. We hadden het ook nog nergens in een winkel gezien", vertelt mama Deborah. "In de doos zat een body, een truitje, een broek, een bavet, schoentjes, een tut met koord én een rammelaar".

Er zit een trendy asymmetrisch shirt bij met een print van Bello de hond en een bijpassende broek en ijsbloemenmuts met grappige bol. Een bodysuit voor 'eronder' helemaal bezaaid met de favoriete winterbloem van BABY born® maakt ook deel uit van de set. De pluizige schoenen met Benno het konijn houden haar voeten altijd lekker warm. Deze set zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een slab met een kerstprint van Bruno de beer, een speen met een ketting en een rammelaar.  

 
Toen poppenmama Amber de doos voor het eerst zag, riep ze 'wauw, van baby'. "Ze wou de doos ook onmiddellijk opendoen! De rammelaar vindt Amber het leukst. Die neemt ze soms zelfs mee naar bed, zo leuk vindt ze het. Amber houdt zelf helemaal niet van broeken, dus baby krijgt de broek niet aan. Prinsesjes dragen nu eenmaal geen broeken..."

  
"Het bloesje daarentegen vindt ze wel leuk, want dat kan ze zelf aan- en uitdoen door die handige drukknopjes die erop zitten. En het bloesje is ook heel lekker zacht en warm!"


"Maar het aller-aller-leukste is toch wel de bavet! Daarmee kan baby alles met Amber meedoen zonder vuil te worden: vanalles eten, cakejes bakken en nog veel meer. De schoentjes uitdoen kan Amber zelf heel goed, maar om ze weer aan te doen moet mama even helpen."

  
"De speenkoord vindt ze niet zo leuk, want dan lukt het haar niet zo goed om de tut bij baby in de mond te doen. Amber speelt heel vaak met baby, dus ook met het setje. Baby heeft eigenlijk geen andere kleren maar aangehad sinds we het setje hebben. Dat zachte bloesje trekt ze het allerliefst aan. Ze vond het een heel leuk cadeautje."


BABY born® Fijne verjaardag Kerstset met shirt, broek, bodysuit, schoenen, muts, slab, speen met ketting en rammelaar. Op bol.com bedraagt de adviesprijs van deze set €51,99.Meer weten?
http://www.baby-born.com/nl/baby-born