Félice, Axelle en Julien trokken naar het MAS. Hun missie? Een mooie foto voor op de kerstkaart. Hun fotograaf? Sandra Jansen van Elvic.

Alleen maar lof

Félice, Axelle en Julien trokken naar het MAS. Hun missie? Een mooie foto voor op de kerstkaart. Hun fotograaf? Sandra Jansen van Elvic.

"Wij deden al eerder een fotoshoot voor een communie en al eens voor een familiefoto voor oma", vertelt mama Heidi. Poseren voor de foto kost deze 3 modellen dan ook geen enkele moeite. 

"Onze eerste indruk van de fotograaf was heel goed. Ze was heel vriendleijk en stelde de kinderen op hun gemak. Drie kinderen samen fotograferen is niet gemakkelijk, want er is er altijd één die wegkijkt of ogen dichtdoet. Maar fotograaf Sandra nam haar tijd. Ze was heel geduldig."

Hun plaats van afspraak? Het indrukwekkende MAS, dé ideale plek voor een fotoshoot. "Het maken van de afspraak verliep bijzonder vlot. We deden de fotoshoot in het MAS op een zondagochtend. Wat ik erg positief vond, was dat fotograaf Sandra zelf ideeën had, maar ook openstond voor onze suggesties", zegt mama Heidi.

"We kregen de foto's snel toegestuurd. Ik was blij met het resultaat. Ik heb een mooie kerstfoto én een mooie foto van de drie samen. Alleen maar lof voor de fotograaf. Zeker een aanrader!"Zelf een fotoshoot met Elviconline? Iedere gelegenheid is goed genoeg voor een fotoshoot: communie, zwanger buikje, verliefd, verloofd, getrouwd, familie, geboorte, feest, ... Sandra Jansen legt al die geluksmomenten voor eeuwig vast. Voor een fotoshoot van 1 uur betaal je € 50. De foto's krijg je digitaal geleverd.


Meer weten?
http://www.elviconline.com/fotoshoots